Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/01/10

Fiasco

Fiasco

Gammel Kongevej 176
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

Tir-lør 17.30-24.00 (køkkenet lukker kl 22.00)
Ferielukning: 5. - 30. juli 2011, begge dage inkl.

Kontakt

33 31 74 87
 

Køkkentype

Italiensk

Atmosfære

Klassikere

Diverse

Lukket

Måltider

Middag

 

 

 

  • Kylling på Fiasco Foto: Else BjørnKylling på Fiasco Foto: Else Bjørn
OBS! Stedet er lukket.

Kokken Martin Paaske Christensen havde arbejdet på den nu lukkede gourmetrestaurant Kommandanten, men længtes ud og havnede i Italien, hvor han i fire år arbejdede på en restaurant på den lille ø Filicudi nord for Sicilien, som en af de Æoliske Øer.

Nu er Martin Paaske Christensen tilbage i København, hvor han lige før 2010 overtog den italienske restaurant Fiasco efter to italiens-elskere, som besluttede at realisere deres drøm om et guesthouse i Umbrien.

Som souschef har han hyret den dansk-italienske Jacob Almanzi, der har arbejdet flere år i London og på Formel B, Bottega og på Fischers pasta-værtshus.

Sammen ville de drive Fiasco videre, som den succes den har været i mange år, og langsomt bringe flere at Martins specialiteter ind.

"Fordi jeg har været på en ø, har jeg arbejdet meget med fisk og skaldyr, og det kommer menuen  til at bære præg af", fortæller Martin Paaske Christensen, der også har boet i Rom og vil lave både retter fra Syditalien, Norditalien og Rom.

Navnet
Fiasco er navnet på den type flasker fra Chianti-området, der er omviklet bast, som førhen dinglede fra loftet i mange italienske restauranter. På Fiasco er ingen bastflasker i loftet, men derimod moderne minimalisme og stål mod råt trægulv og malede, cremefarvede træpaneler. Om sommeren kan du sidde udenfor i den hyggelige gårdhave.

Fiasco åbnede gang i 1998, og Martin Paaske Christensen åbnede sin Fiasco 12. januar 2010.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.