Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/09/12

Feilberg og Otto

Feilberg og Otto

Sankt Annæ plads 19 c
1250 København K

Kontakt

51382222
 

Køkkentype

Dansk - nyt

Dansk - traditionelt

Kosmopolitisk

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Foto: Martin Sylvest Andersen Foto: Martin Sylvest Andersen
Feilberg og Otto - Simple Mennesker ligger på hjørnet af Toldbodgade og Sankt Annæ Plads og serverer et inspirerende middelhavskøkken til venlige priser.

NB: Restaurant Feilberg & Otto har ændret navn og fået ny ejer. Otto er stoppet, men restauranten er stadig åben og konceptet og kokken er stadig det/den samme. Restauranten hedder nu bare FeilbergBaun.

...

'Vi blev faktisk advaret meget mod beliggenheden, fordi folk sagde det var et dødt område, men det er helt forkert. Her er masser af mennesker. Altså vi ligger jo lige blandt tre store hoteller, et skuespilhus, Ofelia Beach og to minutter fra Nyhavn', fortæller Jim Feilberg, som er en af de to bagmænd bag restauranten.

Jim Feilberg, som står bag gryderne, kender man fra mere end et årti på byens restaurantscene. Han har blandt andet været forbi 'Det 11. Bud' på Ravnsborggade, 'Godt Gemt' på Rømersgade og var oprindeligt manden bag den populære italiener 'Fiasco' på Gammel Kongevej.

Køkkenet har en ærlig tilgang til mad, og har hentet meget inspiration i Middelhavsområdet. Menuen skifter ofte, alt efter udbud og sæson, og her er både frokost og aftensservering.

Man kan også hoppe på en teatermenu på tre retter for omkring 300 kroner, hvis man alligevel er på vej i Skuespilhuset.

Lokalerne er sparsomt dekorerede med bare vægge i næsten asketisk stil, der er sorte duge på bordene og lyse Hay FDB stole til at nyde maden i. Og så er hele køkkenet bygget op af de to ejere selv.

'Da vi overtog stedet, prøvede vi at pille en skrue ud af væggen, og så ramlede det hele sammen. Så var der jo ikke andet at gøre, end at bygge det hele op fra bunden. Så blev det også, som vi gerne ville', fortæller Feilberg.

På gulvet regerer Peter Otto. Han er oprindeligt uddannet kok, men nu gør han sig altså som tjener med masser af engagement og fleksibilitet i betjeningen.

Se Søren Franks anmeldelse af Feilberg og Otto fra oktober 2012

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.