Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 31/01/13

Få to kilo muslinger gratis

  • Foto: Blåt Guld, PR. Foto: Blåt Guld, PR.
Hovedpersonen i dette års Copenhagen Cooking er blåmuslingen, så hvad er mere oplagt end, at man selv får muligheden for at prøve at lege med den smagfulde delikatesse. En række gavmilde fiskehandlere har slået sig sammen og besluttet, at hvis man virkelig skal gøre en forskel, så må man starte med gaver. Derfor forærer de 600 kilo blåmuslinger væk i hele februar måned - ganske gratis.

Intet her i livet er dog helt gratis, heller ikke blåmuslinger, så der er et lille aber dabei. Og et godt et af slagsen. For at få udleveret de to kilo blåmuslinger skal man nemlig deltage i ’Den gyldne madleg’.

Legen er simpel og går ud på, at du via hjemmesiden, der er nævnt herunder, inviterer en gruppe venner eller familie på en dejlig blåmuslinge-middag. Hvis du får mindst fire til at acceptere din invitation (de skal klikke ind på hjemmesiden og melde deres ankomst), så er blåmuslingerne dine.

Der bliver uddelt 600 kilo blåmuslinger i alt - to kilo per mand, og når der ikke er flere, så er der ikke flere. Blåmuslingemiddagen skal afholdes mellem 26. februar og 9. marts for at gælde i legen, og der er åbent for tilmeldinger fra 1. februar og frem til 22. februar.

Hvad: Den gyldne madleg
Hvor: Hjemme hos dig selv
Hvornår: Mellem d. 26. februar og 9. marts
Hvor meget: To kilo blåmuslinger er gratis
Hvordan: http://blaatguld.ilikeapp.dk/Teasers/blaatguld/