Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/01/12

Få et økologisk vitamin-boost

Få et økologisk vitamin-boost

Gammel Kongevej 113
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

Man-tor 9.30-18.30, fre 9.30-19, lør 9-16, søn 10-16. Køkkenet lukket 30 min før.

Kontakt

33 22 99 90
 

Køkkentype

Vegetar

 

 

 

  • Økologisk friskpresset juice og lækker sandwich med skinke hos Urtehusets cafe Raw & Rustic i maj 2011.   Foto: Else Bjørn

    Økologisk friskpresset juice og lækker sandwich med skinke hos Urtehusets cafe Raw & Rustic i maj 2011. 

    Foto: Else Bjørn
  • Urtehusets cafe Raw & Rustic fotograferet i maj 2011. Foto: Else BjørnUrtehusets cafe Raw & Rustic fotograferet i maj 2011. Foto: Else Bjørn
  • Urtehusets cafe Raw & Rustic fotograferet i maj 2011.         Foto: Else BjørnUrtehusets cafe Raw & Rustic fotograferet i maj 2011.         Foto: Else Bjørn
Vil du gerne have din juice presset på økologiske frugter og raw food, som er til at betale, er denne lille cafe god at kende.

Taget i betragtning af hvor få juicebarer, der bruger økologiske frugter og grøntsager, kan man indimellem undre sig over, de høje priser på smoothies og friskpresset juice. Det gælder også priserne på de mange bysmarte raw food-barer.

På hjørnet af Gammel Kongevej og Alhambravej på Frederiksberg, ligger en lille cafe, hvor du kan få lækre, økologiske, friskpressende juicer, smoothies, små sandwich med og uden kød og lækre salater til priser, som er til at betale. Raw & Rustic kalder helsekostbutikken Urtehuset sin hyggelige, lyse cafe med egen indgang og et par få borde, hvor du også kan få et stort udvalg af kaffe og teer.

Regn med ventetid, for i bedste øko-hippie-stil er her ingen stress.

Du skal være heldig, hvis et af de få borde er ledige, men cafeen arbejder på at udvide, så fra februar/mart får Raw & Rustic op til 20 pladser og mere personale. Det kan betyde lidt højere priser, men lur mig om Urtehusets bliver dyrere end den ikke-økologiske Joe and the Juice-kæde.

Om sommeren har cafeen et par pladser udenfor.

Raw & Rustic har intet puslebord, men har et lille bord stående i forgangen til toilettet i kælderen, hvor du kan skifte den lille, hvis du har vådservietter med.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.