Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/11/12

Få et Clou om vin

  • Foto: Michael Bothager Foto: Michael Bothager
  • Foto: Martin Sylvest Andersen Foto: Martin Sylvest Andersen
  12  
Så ringer det ind til første time af vinskolen. De to Berntsen tvillinger står ved tavlen.

...

De to Berntsen tvillinger er glade for vin. Sådan rigtig glade. Derfor skal deres nye restaurant og vinbar, Restaurant Clou i Borgergade, selvfølgelig også bruges til at dyrke de gode dråber. Tirsdag d. 20. november sparker de den første vinsmagning i gang i den nyåbnede restaurant.

Læs anmeldelsen her

Jonathan Berntsen er kokken, hans tvillingebror Alexander er autodidakt sommelier, og de har så meget passion for vin, at bægeret flyder over - til gavn for alle vininteresserede.

'Vi har lige modtaget 5.000 flasker vin, og får 5.000 flasker mere i denne uge, så vi er virkelig ved at opbygge et solidt lager', fortæller Jonathan Berntsen.

Til denne smagning skal gæsterne igennem 21 vine, og temaet for vil være at kunne adskille de forskellige smage og efterfølgende sætte dækkende ord på. Man kommer gennem kendte vinområder som Champagne, Loire, Rhone, Bandol and Roussillion, og man lærer også at kunne genkende, om en vin har ligger på fad, eller om man måske har fat i en naturvin.

Der er kun plads til 30 'elever' til smagningen, og skulle man være for sent ude, kommer der andre chancer. Der kommer nemlig til at være vinsmagninger hver anden tirsdag på Clou, men med forskellige temaer.

Hvad: Clou vinsmagning
Hvor: Restaurant Clou, Borgergade 16
Hvornår: Tirsdag d. 20. november kl. 16.00-17.30
Hvor meget: Kokke og tjenere, 100 kroner. Elever 50 kroner. Alle andre 200 kroner
Hvordan: Ring 36 16 30 00

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register