Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Escobar

Cafeen lukkede i 2008.
Med udsigt til den nyrenoverede Blågårds Plads finder man cafeen Escobar, som til daglig fungerer som samlingssted for alt fra mødregrupper til gymnasiestuderende. Specialet er veltilberedt cafemad og en hjemlig atmosfære.

Indretningen er afslappet og hyggelig. Væggene er malet i brunlige nuancer, som piftes op af lejlighedsvis pinkfarvede striber. I loftet ses et kæmpemaleri af cafeen og den omkringliggende plads. Her er lyskæder om spejlene, og særligt populær er den komfortable sofagruppen i nærheden af indgangen. De mange barnvogne uden for cafeen taler deres eget sprog, og antallet er da også blevet kraftigt forøget siden man lavede pusleplads på toilettet.

Menukortet tilbyder lette caferetter som hjemmebagte sandwiches og salater. Til de småsultne er der småretter såsom nachos og suppe, mens de storsultne kan snuppe en 200 grams grillet burger. Der serveres morgenmad fra mandag-fredag fra 10.00-14.00.

Drinkskortet tilbyder en række af de traditionelle coctails samt en del selvopfundne som for eksempel Esco's Orgasm, som består af Amarula (Baileyslignende likør), Sky Vodka, Cointreau og Amaretto.

Aktiviteter: cirka en gang om måneden afholdes der et meget populært stand-up arrangement. Det sker altid om fredagen, og i den forbindelse betales der entre. Tilmelding kan ske via internettet samt ved henvendelse i baren, og det er en god ide at være tidligt ude, da lokalet hurtigt fyldes op.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.