Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/08/12

Emmerys på Nordre Frihavnsgade

  • Foto: Emmerys Foto: Emmerys

Emmerys har efterhånden udviklet sig ligeså meget til at være en kaffebar, som den er en bager - i alt 19 butikker er det blevet til i hovedstaden. Deres nyeste satsning ligger på et solrigt hjørne på Nordre Frihavnsgade på Østerbro. Her hoppede ejerne straks til, da de så det livlige hjørne blive frit, og man forstår godt hvorfor.

De kæmpestore vinduer ud mod gaden giver et fremragende udsyn til livet, som det leves blandt grønthandlere, antikforretninger og dagligvarebutikker. Her er god sol det meste af dagen, og når vejret er til det, er det også muligt at sidde udenfor.

Høje skamler i vinduet indbyder til at hænge i hele dagen, mens barnevognene langsomt defilerer forbi med deres små guldklumper udenfor. Her er gratis wifi, masser af magasiner at læse i og rigtig god plads at gøre det på.

Emmerys er især gode til de klassiske kaffer, og hvis man skal have noget at spise, så er meget af deres brød rigtig godt. Er dagen helt speciel, så hop på en the-birkes - det må man godt en gang imellem.


Hvad: Emmerys
Hvor:
Nordre Frihavnsgade 59
Hvornår:
Man-fre 7-18, lør-søn 7-16

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.