Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Emmerys på Nørrebrogade

  • Foto: Peter Clausen Foto: Peter Clausen
Hos Emmerys på Nørrebrogade kan du få brød, kager og kaffe 'to go'.
Emmerys er en restaurant-institution i Århus, og manden bag, Per Brun, har forbarmet sig over os på Djævleøen og åbnet adskillige filialer i København og i Charlottenlund.

Emmerys er svær at sætte i bås, for samtidig med at du kan sidde og drikke din 'to go'-kaffe på en barstol og holde øje med, hvem der cykler forbi, er butikken en specialvarebutik og et økologisk bageri.

I Emmerys kan du købe amerikanske kager som cookies, muffins og brownies, økologisk smør og mælk fra et lille mejeri på Samsø, vine fra Italien, Spanien, New Zealand og Australien, hjemmeristet kaffe, sirupper og meget andet lækkert.

Som for eksempel Per Bruns guddommelige gærfri brød. Det lærer du nok aldrig at bage helt som det fås i butikken, men du bliver hjulpet godt på vej ved at følge opskrifterne i Per Bruns kogebog, som du også kan købe i butikken.

Har du svært ved at beslutte dig for hvilken tapenade eller pesto, for hvilket brød og andet bagværk, du vil servere derhjemme, er de gratis smagsprøver en standardservice i Emmerys. Og det er svært ikke at lade sig lokke, når først man har smagt på de gode sager.

Den første Emmerys i København ligger på H.C. Ørstedsvej . Den største Emmerys på Sjælland ligger i Charlottenlund. De andre Emmerys i København finder du på Vesterbrogade og Østerbrogade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.