Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

El Tapeo

El Tapeo

Peder Hvitfeldts Stræde 15
1173 København K

Åbningstider

Man-tor 12.00-23.00 , Fre-lør 12.00-02.00. Køkkenet lukker 22.30. Søn 12 -20, i restauranten lukker køkkenet 21.

Kontakt

33 93 11 66
 

Måltider

Frokost

Middag

Køkkentype

Spansk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR

...

El Tapeo kalder nordspanierne deres tapas. Det er også navnet på baren i Peder Hvitfeldts Stræde, som har en tapasbar i stueetagen. På første sal ligger restauranten, som om aftenen serverer tapas-menuer og spanske retter.

Vinen er selvfølgelig ligesom øllet spansk. Du behøver ikke købe en hel flaske, men kan nøjes med at bestille et glas af de vine, du har lyst til at smage. Finder du en, som du er rigtig vild med, kan du også købe en flaske med hjem.

En historie om tapas
Tapas betyder egentlig låg, og de begyndte deres kulinariske karriere som snack på de spanske barer, hvor man satte en underkop ovenpå på glasset for at holde fluerne væk. Ovenpå underkoppen lå en lille snack, som kunne være en skive skinke, lidt brød med tapernade eller lignende. Da den vin og sherry, som barerne serverede, var næsten ens, gik der konkurrence i at lave de bedste tapas.

El Tapeo er ejet af Julie Stokholm og åbnede i september 2004. Her lå tidligere P.H. Bar. Ovenpå restauranten er selskabslokaler.

Hvad: El Tapeo
Hvor: Peder Hvitfeldts Stræde 15, København K
Hvornår: Man-tors 12-23 og fre-lør 12-02

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Michelin-anbefalede 56° serverer 3 nordiske gourmetretter for 250,-

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Dyrt, uinspirerende og små retter

Min kæreste fik en Smartbox i julegave (verdenskøkkenet) til 599kr, hvor vi bl.a. kunne spise hos El Tapeo. Vi tog derind d. 8 Marts, og skulle fejre at jeg netop havde bestået min afhandling, og fået nyt arbejde.
Vi blev taget godt imod af en mandlig tjener, med dejlig humor, og kom ovenpå hvor vi blev sat ved et bord op ad baren/kasse apparatet.
Vi havde valgt El Tapeo fordi der var rigtigt mange ting på deres menu, som vi godt ville smage, og vi havde nøje udvalgt de 5 kolde, 5 varme og 3 tapanader som boksen beskrev man fik.
Desværre viste det sig at vi ingen medindflydelse havde over menuen, og så vidt vi kunne tælle, fik vi 7 retter (og ikke 10), som lovet. Der var ingen af de valgte retter som vi havde glædet os til, og det var desværre bare de almindelige bacon om dadler, dybstegt oste m.m. som alle laver. Retterne vi fik smagte okay, der var ikke noget spændende over dem, og ikke noget man ikke selv kunne opvarme + det var meget små retter. Var det 599kr værd – NEJ, måske hvis man skal være generøs 299kr.

Alt i alt må jeg sige at det var en meget skuffende oplevelse, og ikke et sted jeg kan anbefale. Det er dog min klare fornemmelse at vi havde denne oplevelse fordi vi kom med en Smartbox!
Alle de andre kunder virkede tilfredse, og deres Tapas så virkeligt lækkert ud. Om det er Smartbox som sælger ufordelagtige bokse til deres kunder, eller om det er El Tapeo der ikke sætter pris på deres Smartbox kunder, skal jeg ikke kunne sige. Men som kunde forventer man noget mere end 599 kr som Smartboxen koster, især hvis ens medindflydelse for menuen bliver taget fra en.
Aftens pris blev 285 for en kande rødvin og 2 colaer plus 599 kr for en Smartbox. Hvis man skal bruge 884 kr. på en restaurant, så får man virkelig ikke meget for pengene her.

Konklusionen må være, at hvis man er ejer af en Smartbox, så kan El Tapeo ikke anbefales.

Aftenens Menu så således ud:

Kolde Tapas
1. Marineret Rejer
2. Spansk Pølse og Skinke m. 1 ost.

Varme Tapas
1. Dadler med Bacon
2. Spanske Kødboller m. Tomat sovs
3. Klassisk Spansk Omelet
4. Friteret Gedeost m. Honning
5. Ostekroket m. Chili – Tror vi – smagte af dybstegt dej.

Tapanader
1. Oliventapanade
2. Romesco
3. Aioli

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester