Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Eastern Corner

Eastern Corner

Sølvgade 85 A
1307 København K

Åbningstider

Restaurant:
Søn-man: 12 - 21
Tir-tor: 12 - 23
Fre– lør: 12 - 01

Cafe:
Søn-man:10- 22
Tir-tor: 10 - 23
Fre-lør: 10-01

Kontakt

33 11 58 35
 

Køkkentype

Thailandsk

 

 

 

Hvis man ellers rammer åbningstiden, venter smukt nationaldragt-klædte thai-tjenere og tjenerinder på at modtage gæsten med omfattende spisekort og rimelige priser på Eastern Corner.

Opmærksomt kommer thai-betjeningen i Eastern Corner hurtigt en i møde - iklædt yndefulde, elegante thai-dragter, der burde være obligatoriske for thairestauranter!

Det omfattende, traditionelle kort skiftes en gang imellem, og der er flot sprogservice: Thai skriftsprog og thai med vores romanske skriftsprog, dansk og engelsk.

Blandt de seks supper findes også den herlige kokosmælksuppe med kylling og blandt forretter glasnudelsalat med kylling og rejer. I svinekødsafdelingen stegt skinkefilet m. sød basilikum, chili og hvidløg. Stegt kyllingefilet m. frisk ingefær, stegt oksefilet m. østerssauce og stegt laks i sur-sød sauce, ris-og nudelretter kan man også forlyste sin gane med. Blandt specialiteterne eksperimenteres med at grille hele thai-fisk.

Ejeren af Eastern Corner kunne næppe være mere dansk, i hvert fald er hans efternavn Drachmann, der associerer til Skt.Hans-visens forfatter. Ikke desto mindre har han og en kompagnon kastet sig ud i både hoteldrift i Thailand og thai-restauranten her ved Sølvtorvet. Hans gamle stamværtshus er hermed bygget om med mørke træsorter, glassøjler med lys og boblevand, fotos fra Thailand og legehjørne. Publikum er mest lokale kunder, men også thai'er. Alle aldre og typer.

Eastern Corner omfatter både restaurant, cafe og selskabslokaler og langer desuden take away over disken hvis det ønskes.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.