Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Drop Inn

Drop Inn

Kompagnistræde 34
1208 København K

Åbningstider

mandag-fredag 12.00-05.00, lørdag 12.00-05.00, søndag 14.00-05.00.

Kontakt

33 11 24 04
 

 

 

 

  • Foto: Mogens Flindt Foto: Mogens Flindt
Stedet har polstrede barstole og behagelig stemning. Der er som regel blues og bluesrock på scenen, der ikke er større end et børneværelse i et parcelhus. Stedet har en del unikke malerier og rekvisitter, skænket af kunstnere og musikere.
Polstrede barstole og behagelig stemning. Som regel blues og bluesrock på scenen, der ikke er større end et af de uforskammet små børneværelser i et massefabrikeret parcelhus. Men hvad gør det, når musikken spiller og gæsterne svinger?

Drop Inn ser tilpas tilrøget ud, selv på stille aftener, og bærer præg af råhygge og en del unikke malerier og rekvisitter, skænket af kunstnere og musikere blandt årtiers stamgæster. Ofte med den klausul, at kunstværket ikke må fjernes fra lokalet.

Den store røde flyver under loftet er bygget (oprindelig flyvefærdig med motor og det hele) af en skotsk ven af huset. Kæmpekuglen til højre over baren er udtænkt gennem en konsekvent hashrus af en kunstnerhjerne, der lissom ville illustrere, hvad der sker, hvis vi bliver ved med at svine jordkloden til (så kommer vi alle sammen til at bo i en rustlabyrint, der har glemt at tage sin penicillin, eller hvad?). Dyrk også skulpturen, Det Gyldne Håndtryk. Den er af messing, men både blød og syret.

Jimmy Kheljii, der stammer fra Kashmir, overtog Drop Inn og stedets mangeårige tradition for livemusik med skægstubbe i 1990. Hans programerklæring var at skabe den mellemting, han synes manglede: Stedet for folk, der har en tom fornemmelse i både hoved og mave, ligegyldigt hvor meget cafekaffe, de drikker. Og som på den anden side synes, at gulvtæpperne på bodegaerne er lige lovlig klæbrige.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester