Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/05/08

Docken

  • Foto: Tejs Sylvester Poppe Foto: Tejs Sylvester Poppe
Rå industriromantik, udsigt over Øresund, 150 kubikmeter sand, kølige long drinks og bare tæer i klip-klapper, der vipper til musikkens beat. Skål i skibet og velkommen til kæmpestor sommer-hangout i det nyhippe Nordhavn i bedste Luftkastelletstil.

Man skal have hår på brystet og lidt penge på kistebunden for at åbne udendørs sommerbar i et land, hvor det i gennemsnit regner 30 dage hver sommer. AOK har ingen indgående kendskab til de herrer Rasmus Pors (eks-Luftkastellet) og Carsten Lerskovs kropsbehåring og bankbøger, men ganske vist er det, at de står bag forrige års største strandbar Docken med plads til 2.500 mennesker i det gamle industrihavns-område, som ligger for enden af Kalkbrænderihavnen helt ud til Øresund - forbi Oslobåden og møbelhuset Paustian, hvis du kommer fra city.
Her er kig til Sverige i klart vejr, og udsigt til solnedgang over Hellerup, fra den tre meter høje træterrasse på over 1000 kvadratmeter og mad at få både frokost og aften.

Byger, der går og kommer er som bekendt den danske sommer, og indendørs i hallen er plads til 1000 personer både til teaterforestillinger og middagsselskaber.
Dockens sommerarrangementer bliver mangfoldige og spænder fra folkelig fodbold på storskærm og live-musik til kæmpe klub-arrangementer, opera og kunstprojekter. De fleste kræver betaling, men mange vil være gratis.


Du kan tage bus nr. 26 til døren, og har du eget fartøj, kan du anduve fra søsiden i piratbukser.


Rasmus Pors driver cateringfirmaet Madkastellet og stod i 2006 bag sommerbaren Grå Hal Åben i 100 dage på Christiania. Desuden er han medejer af Luftkastellet i Malmø og sommer-oasen Amore i Malmø i den gamle industrihavn, som bestemt er en udflugt værd.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.