Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/09/16

Ditto Store Kongensgade

Ditto Store Kongensgade

Store Kongensgade 44
1264 København K

Åbningstider

Tirsdag og onsdag 17.30 - 22.00
Torsdag til lørdag 17.30 - 22.30

Kontakt

75 94 44 44
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Den succesfulde Ditto i Hellerup har fået en søster på Store Kongensgade med ærlig vellavet mad.

På to år har Ditto slået sit uhøjtidelige koncept med gedigen nordisk mad af høj kvalitet fast i Hellerup under navnet DITTO Spiseri. Nu har folkene bag stedet overtaget Smags gamle lokaler i Store Kongensgade og åbner 1. juli en større restaurant under navnet DITTO.

Konceptet udvides med cocktails, der ligesom retterne bliver lavet fra bunden, men ellers bliver mad og service af samme høje standard som i Hellerup – med små delikate retter, som gæsterne selv sammensætter, eller menuer af fem eller syv retter.

Læs også: Hellerup-yndling åbner nyt i Indre By

Selvom stedet er større, er stemningen med fåreskind på stolene, de bløde lounge-play-lister og opmærksom betjening flyttet med.

Restaurantchef Mehdi Zarandi flytter med fra Hellerup, og det samme gør køkkenchef Thomas Wedtle Andersen, tidligere køkkenchef på Læsø og i Norge.

Cocktails til maden
Restauranten lancerer en cocktail menu som pendant til den klassiske vin menu. Den erfarne kvindelige bartender, Baijie Curdt-Christiansen, mixer og står for opskrifterne, der bliver tilpasset de forskellige serveringer og vil være en moderne version af klassikerne. Ligesom med maden er der fokus på lokale ingredienser og rene råvarer, og husets egen gin lagres på en hemmelig blanding med noter af lavendel og citrus.

Se billederne: Her er Michelin-stjernerne 2016

Desuden har DITTO sin egen sommer-signaturdrik – DITTO Cup No 1, som er stedets bud på den klassiske Pims-cup, fortæller Louise Hein Krogh:

”DITTO skal gerne være et oplagt sted at gå ud efter arbejde, eller hvor man spiser og får et par cocktails, inden turen går videre i nattelivet. Det tror jeg, vi har skabt gode rammer for i Store Kongensgade. Vi vil først og fremmest give vores gæster en kvalitets-spiseoplevelse, men stemningen i baren bliver en ekstra dimension,” siger hun.

Hvad: Ditto Store Kongensgade
Hvor: Store Kongensgade 44, Indre By

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.