Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/12/15

District Tonkin Dronningens Tværgade

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Der ligger et lille stykke Vietnam i Indre By - snyd ikke dig selv for deres Bánh Mì.

District Tonkin åbnede deres første restaurant på Gammel Kongevej, og da først rygtet om deres Bánh Mì havde spredt sig, udvidede de med de hyggelige kælderlokaler i Dronningens Tværgade, hvorfra de serverer de yderst populære Bánh Mi.

Bánh Mì betyder hvedebrød på vietnamesisk, men hentyder helt specifikt til en klassisk baguette. De franske koloniherrer tog nemlig i sin tid baguetten med til Vietnam, og lidt efter lidt blev det hvide brød populært i lokalbefolkningen.

Brødet med den karakteristiske sprøde skorpe fyldes med klassiske vietnamesiske ingredienser som friske krydderurter, marineret kød og pikante saucer.

Derudover er deres menu baseret på autentiske opskrifter fra det østlige land, der som bekendt har været under fransk styre. Derfor går koriander, risnudler og vietnamesisk kaffe hånd i hånd med baguettes og café au lait.

District Tonkins filial på Gammel Kongevej er lukket, men til gengæld har det vietnamesiske madparadis åbnet en restaurant i Mikkel Bryggers Gade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.