Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/12/16

Det Simrer

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Ny restaurant på Østerbro serverer lækker simremad.

Som navnet antyder er der her i den nyåbnede restaurant fokus på simremad. Hos Det Simrer  er der fokus på slow food, og man kan blandt andet nyde den franske klassiker Boeuf Bourguignon og en gedigen skipperlabskovs med hjemmesyltede rødbeder.

Hos Det Simrer er alt er lavet fra bunden, og der anvendes overvejende økologiske råvarer. Om sommeren skiftes til en såkaldt »sommerkøreplan« hvor årstidens friske råvarer kommer i fokus, og i sommerperioden holder Det Simrer også åbent til brunch.

I øvrigt kan man på Det Simrer stifte bekendtskab med en række spændende hjemmefermenterede specialiteter, som for eksempel sauerkraut, kimchee og kombucha.

Øl-udvalget er en historie for sig selv: Den primære ølleverandør er Krenkerup bryggeri på Lolland, der brygger efter det tyske reinheitsgebot. Derudover føres en række danske og udenlandske specialøl.

Maden fra Det Simrer kan også tages med hjem – selvfølgelig i bæredygtig emballage. Og så er Det Simrer lokalt ”stakit-øl”leverandør: Fadøl fra Krenkerup kan købes med hjem for en billig penge i flotte to-liters patentflasker

De nyindrettede lokaler fremstår hyggelige og indbydende, med udsyn til vine og fermenterede specialiteter i vitriner og montrer. Bordene står tæt i det smalle, aflange lokale, mens toiletterne er rummelige og nydeligt indrettet med plads til at pusle en baby.

Om sommeren har Det Simrer udeservering på pladsen foran restauranten.

Det Simrer åbnede i november 2016 i de lokaler der tidligere husede Nordlys.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.