Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/06/10

Det Japanske Tårn

Det Japanske Tårn

Vesterbrogade 3
1620 København V

Åbningstider

Åben frokost og aften i Tivolis åbningstid.

Kontakt

33 33 78 00
 

Køkkentype

Asiatisk

Japansk

Steak

Sushi

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

  • PR-billede fra Det Japanske Tårn Foto: PRPR-billede fra Det Japanske Tårn Foto: PR
Sushi til Fru Hansen og bøffer til Hr. Hansen. Det Kinesiske Tårn er nu det Japanske Tårn med et stort menukort og Tivolis første tissemand, som Lars H.U.G. har tegnet.

Det kinesisk tårn i Tivoli er blevet til Det Japanske Tårn. Tårnet står der stadig, men du kan ikke længe nyde udsigten, mens du spiser.

"Jeg har selv været tjener, og trappen er så smal og stejl, at jeg ikke selv ville løbe op og ned af den, og så vil jeg heller ikke byde andre det", forklarer restauratør Henrik Damgaard, der står bag Steak & Sushi.

Vegetar-wok eller rockefeller-amok
Spisekortet er ikke kun japansk, men asiatisk med en bred horisont og spænder fra rå fisk til lynstegte wok-retter, fra tangsalat til Waguy-bøffer, fra yakitori-spyd med kammuslinger til ruller med foie gras og trøfler - lidt á la Umami. Hvis du vil spise billigt, bestiller du en wok-ret og slipper med mindre end 150 kroner, eller du kan gå rockefeller-amok i Australiens svar på japansk kobe-kød. Du kan se hele menukort her på Det Japanske Tårn


Sushi til hende, bøf til ham
"Min holdning er, at når Hr. og Fru Hansen skal ud, og hun gerne vil have sushi, så skal han kunne få en bøf, hvis han ikke kan lide rå fisk", siger Henrik Damgaard, der har masser erfaring i gode bøffer fra Hereford Beefstouw. Han har i næsten 40 år har ejet og drevet de mange Hereford Beefstouws og Apollo-bryggerier, og står bag Det Japanske Tårn sammen med thailandske Piyasith Punnin, der har været køkkenchef på Sushitarian og er kendt for at have startet de gode sushirestauranter Sanshin Sushi på Frederiksberg og Sushi Saiko på Christianshavn. 

H.U.G.'s toiletter
Henrik Damgaards gode ven Lars H.U.G. har forvandlet toiletterne i kælderen til et kunstværk i sig selv, og også sørget for, at man kan kende forskel på mande- og dametoilettet. Ifølge Damgaard inkluderer kunstværket Tivolis første afbildede tissemand - men tjek selv, når du kommer forbi.

Læs også nyhedsartiklen fra 5. januar 2010 om Det Japanske Tårn.

Det Japanske Tårn åbnede 16. juni 2010, og er drevet af selskabet Sushi Academy, som Henrik Damgaard ejer.


Mere mad i Tivoli
De 5 billige i Tivoli


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.