Omtale
Berlingske anmeldelse
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/03/12

Den Røde Cottage

Den Røde Cottage

Strandvejen 550
2930 Klampenborg

Åbningstider

Maj-sep: Man-søn 18-24, okt-april: man-lør 18-24, dog lukket i feb samt jul og nytår.

Kontakt

39 90 46 14
 
Brugerne mener
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Dansk - nyt

Fransk/dansk

Gourmet

Måltider

Frokost

Middag

Atmosfære

Romantisk

 

 

 

 • Den røde cottage i Klampenborg fotograferet i juni 2010. Foto: Linda Henriksen, ScanpixDen røde cottage i Klampenborg fotograferet i juni 2010. Foto: Linda Henriksen, Scanpix
I en lysning i skovens dybe stille ro ligger michelin-restauranten Den Røde Cottage, som er et godt bud på en romantisk frokost eller middag, når du vil spise godt men ikke ruineres.

Man skal være heldig for ikke at misse den meget diskrete frakørsel, når man vil finde Den Røde Cottage, der ligger et godt stykke nede af en lille skovvej. Men kommer man fra København ad Strandvejen, så er det til højre i svinget lige efter Bellevue Strand og afkørslen til Taarbæk. Klampenborg Station ligger ikke langt væk, hvis man gerne vil nyde vinen og slippe for at køre hjem.

"Jeg tænker, at det er ligesom at flytte i hus," sagde Anita Klemensen, da hun meddelte, at hun tog springet fra restauranten i herskablejligheden på 1. th i Herluf Trollesgade til Klampenborg, hvor hun har overtaget Skov-og Naturstyrelsens to smukke cottager: cafeen Den Gule Cottage på plænen ved Bellevue og Den Røde Cottage, som ligger midt i skoven i idyllisk stille fred, som Fritz Andersen skrev i sangen I Skovens Dybe Stille Ro, der nu er den mest ambitiøse restaurant af de to cottager.

Tre, fem eller syv retter
Den Røde Cottage er gourmet-restauranten, der serverer en middag på tre, fem eller syv retter om aftenen, og frokost på tre, fire eller fem retter, som folk kan spise i ro og mag. 
Se priserne på restaurantens eget website

"Jeg synes, vi mangler flere lidt billigere gourmet-restauranter, som man godt kan tillade sig at spise en rigtig god middag på, selvom det er torsdag.", mener Anita Klemensen, der håber, at Den Røde Cottage kan være et godt bud i den genre. At michelin-guiden i 2012 skulle tildele Den Røde Cottage en af guidens eftertragtede gourmet-stjerner, havde hun ikke drømt om.
Læs også: Troede kollegerne lavede sjov

Elsker værtsrollen
Gulvtæpperne i Den Røde Cottage er blevet erstattet af trægulv, men vægmaleriet af Bakke-maleren Jeppe Eisner i fremtiden får kontrast af en lysere og mere enkelt indretning, der har lettet det lavloftede lokale.

"Og så har vi fået lov til at slå telt op udenfor, så vi kan holde bryllupper. Og ovenpå har vi plads til selskaber. Det synes jeg er skønt, for jeg elsker at få lov at lave noget særlig for folk. Det er ligesom selv at have folk til middag - ligesom på 1. th.", siger Anita Klemensen, som på de to cottager er gået sammen med hendes tidligere kokkemakkere Anders Wulff-Sørensen og Lars Thomsen fra 1. th.

Hvem ejede cottagerne før?
Læs hvorfor de to cottager blev sat til salg i artiklen Hvem vil overtage en gul og en rød cottage?


Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester