Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/05/14

"Den Navnløse"

  • Foto: Erik Refner

    Foto:
Hipstertyperne flokkes om kaffebaren på Enghave Plads, der egentlig ikke har noget navn.

Hipstertyper med lærredsrygsække, overskæg og små tophatte dominerer billedet på »den navnløse« café på Vesterbro. Men man kan også møde håndværkeren, veninderne og klapvogns-skubbende småbørnsforældre - selv hunde er velkomne her, så længe den, ifølge det håndskrevne skilt der hænger indenfor, bliver hos ejeren og holder sig på gulvet.

For selvom menukortet er mindre end de fleste steder, så er der tænkt over udbuddet og lagt vægt på kvaliteten. Kaffen brygges på bønner fra risteriet i Studiestræde, og diverse boller og kager er også hjemmebagte.

Den hjemmebryggede ingefærlimonade er en signatur-drik (som i øvrigt også kan fås varm) og sammen med udvalget af årgangsrom og den hyggelige stemning, gør de stedet til noget helt særligt.

Der er sol på fra de åbner og hele dagen lang - og der er da også ofte fyldt godt op hele vejen hen langs facaden med solslikkende, kaffetørstige gæster.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.