Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/02/18

Den Go'e Kaffebar

Den Go'e Kaffebar

Frederiksberg Allé 42B
1820 Frederiksberg C

Åbningstider

Mandag lukket
Tirs-fre: 07.30 – 17.00
Lør-søn: 09.30 – 17.00

Kontakt

22 46 22 10
 

 

 

 

  • Foto: Stine Hansen Foto: Stine Hansen
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
På Frederiksberg Allé ligger en lille perle, der er blevet stamsted for de lokale. Men den er helt sikkert også værd at køre efter, selv om man ikke bor på Frederiksberg.

I vinduet sidder to veninder og drikker kaffe, i hjørnet sidder to kvinder og holder møde. En mand drikker kaffe alene, og ude foran har et par trodset vinterkulden og drikker kaffe på bænken.

Den Go'e Kaffebar ligger midt på den smukke Frederiksberg Allé med de brede fortove. Stedet har hurtigt fået opbygget et fast følge af stamkunder, ja sågar et par stamhunde kommer jævntligt forbi.

Foto: Ikke oplyst

Kvinden bag kaffebaren er Rikke Clausen, der fulgte drømmen og åbnede sit eget. Hun havde ingen erfaring med branchen men en fortid som grafisk designer og projektleder. Ideen til en kaffebar opstod for syv år siden, og i 2017 realiserede hun så drømmen.

»Det vigtigste for mig var at skabe et sted, hvor folk har lyst til at komme, og hvor de skal have det godt. Det er tilfredsstillende at skabe et rum for folk. Det er dejligt at se, når stamkunder mødes og føler sig hjemme. Det kom faktisk bag på mig, hvor fedt og givende det er at have stamkunder,« fortæller Rikke Clausen, der også selv står bag disken i hverdagene.

Som navnet på stedet antyder, så er kaffen god, og der er en række forskellige at vælge mellem. Fokus er på den gode kaffe, og som Rikke selv siger; »så hellere god kaffe end god latteart«.

Kaffen kan varieres i mange kombinationer. Her er næsten alle slags mælk, og man kan også få det hele med enten havre- eller soyamælk.

Gode morgenboller

Menuen byder på sund mad med masser af grønt og gode vitaminer. Samtidig er der masser af substans og tyngde. Her er noget for alle, hvad enten man er til kød eller er vegetarisk.

Kortet byder på go’e boller, havregrød, rugbrødspanini, sunde supper, kager og meget andet. Der kan spise både morgenmad, frokost og tidlig aftensmad. Særligt er de populære boller gode til morgenmad eller til at hive med på farten. De serveres f.eks til morgen med ost og pølse og i en frokostudgave med hummus, pølse, syltede rødløg, ost og agurk. Prisen på bollerne starter ved 32 kr. Vintersupperne skiftes ud til en mere forårsvenlig menu 1. april.

Er man til klassisk morgenmad kan man bestille havregrød med topping, rugbrød, croissanter og skyr.

Den søde tand kan man snildt få tilfredsstillet, det er bare at tage et kig i kagemontren ved disken. Der er gode godter at vælge mellem.

Lækkert design

Indretningen i Den Go'e Kaffebar er tjekket og lækker. Her er hyggeligt og kredset for detaljerne. Farverne på væggene skaber en skøn atmosfære, særligt den knaldrøde bardisk lyser op i lokalet. Flere af møblerne er loppe- og auktionsfund, nogle har Rikke Clausen endda selv bygget, og derfor ligner Den Go'e Kaffebar heller ikke de andre.

»Jeg har indrettet kaffebaren med de ting, som jeg synes føles rigtigt. Jeg har indrettet med de ting, der gør det til et sted, som jeg selv har lyst til at være,« fortæller hun.

Foto: Ikke oplyst

Stedet er super til morgenmøder, og man må gerne medbringe computeren, hvis man også køber lidt en gang imellem. Stemningen er uformel og hyggelig. Her er ingen bordservering, og man bestiller og betaler i baren. Om sommeren kan man sidde ude og nyde sin kaffe og mad og forhåbentlig også solen.

Alt kan tages med, og priserne er gode.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.