Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 10/09/10

Debat om madanmeldelse på Restaurant Relæ

  • Foto: Jeppe Bøje Nielsen Foto: Jeppe Bøje Nielsen
Berlingske Tidendes anmeldelse af den nye gourmet-restaurant Relæ, har skabt debat i brugerkommentarerne, hvor både madanmelderen og Relæs ejer deltager i diskussionen.

Fem stjerner kastede Berlingske Tidendes madanmelder efter den nyåbnede Restaurant Relæ. Ejerne har begge en fortid på NOMA, og flere af de ansatte er også tidligere nomaister, som de bliver kaldt i anmeldelsen.

Efter AOK udgav anmeldelsen onsdag eftermiddag, har flere brugere kommenteret på den, hvor også både Relæ-ejer Christian F. Puglisi og Berlingske Tidendes madanmelder Svend Rasmussen har været inde og give svar på tiltale.

Uklarheder omkring antallet af restaurantejere, vinens svovlindhold og især regningens endelige beløb bliver livligt diskuteret i brugerkommentarene under anmeldelsen.

Læs anmeldelsen og alle kommentarerne her

En menu koster 325 kr., det samme gør en vinmenu og alligevel endte den samlede regning på 2755 kr. for to personer. Det har mange af AOK's læsere undret sig over, og både madanmelder Svend Rasmussen og Christian F. Puglisi, kok og restauratør på Relæ, har været inde for at svare og rede trådene ud.

Fælles for alle kommentarer og vurderinger, ligemeget om de kommer fra madanmelderen, restaurantejeren eller gæsterne, er, at de alle sammen er meget positivt stemt over den nye restaurant, og at ingen vil fortryde et besøg på Relæ.