Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/12/12

De her restauranter fik færrest stjerner i 2012

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Berlingskes madanmeldere, Søren Frank og Svend Rasmussen, har igen i år spist sig gennem landets køkkener. Nogle gange er de svævet ud på en lyserød sky, andre gange har de rynket lidt på næsen. Vi har gennemgået årets madanmeldelser, og fundet topscorerne og bundskraberne. Her er årets restauranter, som modtog færrest stjerner.

Tony's Vesterbro

Madanmeldelse af Tony's på Vesterbrogade. Foto: Malte Kristiansen

Madklubben har taget København med storm og åbnet den ene succesrestaurant efter den anden med god mad til en billig penge. En af deres mest populære restauranter hedder Tony's, og den har fået en lillesøster på Vesterbro. Svend Rasmussen troppede gladelig op med kniv og gaffel, men det endte i en in-fight med persilleolie og brødcroutoner, hvilket resulterede i to stjerner.

Læs hele anmeldelsen her.

Strandmøllekroen

Strandmøllekroen Foto: Uffe Weng

'Man gjorde en fisk fortræd', starter Søren Frank, og så ved man godt, hvad klokken er slået. Det var en af den slags aftener, hvor det meste gik galt. Og så prøvede madanmelderen noget, han ikke har oplevet før i 17 år, hvilket fik ham til at kvittere med en enkelt stjerne.

Læs hele anmeldelsen her.

Den Skaldede Kok

Til madanmeldelse: Restauranten DEN SKALDEDE KOK i tivoli. Foto: Martin Sylvest Andersen

Svend Rasmussen roste det erfarne personale på Den Skaldede Kok i Tivoli, men det var også højdepunktet i en anmeldelse, hvor han konkluderer, at restauranten er: 'slattent provinshåndværk anno 1970', hvilket betyder to stjerner.

Læs hele anmeldelsen her.

Huks Fluks

Foto: Andreas Beck

Huks Fluks ligger smukt på Gråbrødretorv, men det var ikke nok til at overbevise Svend Rasmussen. En fiskesuppe forklædt som tomatsuppe gjorde ikke indtryk. Og et intermezzo med en tjener omkring en Chianti fik trukket den samlede anmeldelse ned på to stjerner.

Læs hele anmeldelsen her.

 

Det mener brugerne..

sasa

Thank you for sharing the information very useful. It is very pleasant to read this article from your website.

GEJALA HERNIA
GEJALA HERNIA
GEJALA HERNIA
GEJALA HERNIA

 

Info

Patient people are loved by God Cara Paling Efektif Untuk Mengobati Beri Beri

 

Good Share

bismillah, jangan bosan untuk menjemput rezeki Cara mengobati telinga berair dengan cepat

 

wallens

Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info. http://rhythmandpower.com

 

installations

I high appreciate this post. It’s hard to find the good from the bad sometimes, but I think you’ve nailed it! would you mind updating your blog with more information? dtv-installations.com

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register