Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/11/12

De 5 lækre take aways

  • Foto: Liselotte Sabroe Foto: Liselotte Sabroe
Er du træt af sushibaren og pølsevognen henne om hjørnet? AOKs restaurantredaktør har været en tur rundt i byen og har fundet fem delikatesser og take aways, hvor du kan købe dig til en nem og lækker middag til dig selv og dine gæster.

Davids Bistro

Århusgade 22
2100 København Ø

Fransk bistromad i topklasse

Davids Bistro Foto: PR

Davids Bistro i Århusgade begyndte som en lille deli, hvor østerbroere kunne svinge forbi på en travl dag og købe aftensmad med hjem til sig selv og familien. Siden blev det til en hyggelig – og ekstrem populær – bistro med klassisk fransk tema i både indretning og menukort. Men efter utallige opfordringer har David de Silva nu genindført take away muligheden, så østerbroere og andet godtfolk igen kan nyde godt af de franske godbidder derhjemme.

Se menuen på: www.davidsbistro.dk

Se AOKs omtale her

Hvad: Davids Bistro
Hvor: Århusgade 22, 2100 København Ø

Cofoco le marché

Værnedamsvej 2
1619 København V

Fire gange velsmag

Foto: Else Bjørn

Hos Cofoco kan du hente varm aftensmad, der smager af rigtig mad i stedet for fast food - uden at skulle bestille i forvejen. I de fire Le marché butikker på Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg og Islands Brygge kan sultne københavnere altid vælge mellem to skiftende hovedretter, tilbehør og ikke mindst chokolademousse eller tiramisu til dessert. Alt sammen til rimelige priser og i praktiske indpakninger. Hvis sulten er meget lille, kan man også købe en børneportion millionbøf med kartoffelmos.

Se menuen på: cofoco.dk

Se AOKs omtale her

Hvad: Le marché

Hvor:
Værnedamsvej 2, 1619 København V.
Østerbrogade 64, 2100 København Ø.
Falkoner Allé 32, 2000 Frederiksberg.
Islands Brygge 83B, 2300 København S.

Meyers Deli på Gammel Kongevej

Gammel Kongevej 107
1850 Frederiksberg C

Flæskesteg ’to die for’

Foto: PR Foto: Ikke oplyst

Få kan som Claus Meyer forkæle ganen med lækker, rustik og velsmagende mad. Og Meyers legendariske flæskestegssandwich er efterhånden en københavnerlegende, der kan kurere både tømmermænd og fast-food-tristesse. Imperiet har vokset sig stort, og i dag kan københavnere købe dagens ret fra køledisken og andre delikatesser to steder på Frederiksberg og i Magasin. AOKs læsere kårede i 2010 Meyers Deli som Byens Bedste Takeaway.

Se menuen på: www.meyersdeli.dk

Hvad: Meyers Deli

Hvor:
Gammel Kongevej 107, 1850 Frederiksberg C.
Kgs. Nytorv 13, Magasin underetagen, 1095 København K.
Godthåbsvej 10, 2000 Frederiksberg.

Gorms Pizza i Torvehallerne

Frederiksborggade 21
1360 København K

Pizza på den lækreste måde

En margarita (i front) kostede 45 kroner lige efter åbningen af Gorms Pizza i Torvehallerne i november 2011. Foto: Else Bjørn

Når bunden er sprød på den seje måde, når råvarerne er gode, og tomatsaucen er i orden - så elsker vi pizza. Og hvordan kan man andet end at elske Gorm’s i Torvehallerne, som på Valentins Dag bager hjerteformede pizzaer, og som i 2012 blev kåret til Byens Bedste Takeaway af AOKs læsere.

Se menuen på: www.gormspizza.dk

Se AOKs omtale her

Hvad: Gorm’s
Hvor: Frederiksborggade 21, 1360 København K

Aroii Nørrebro

Guldbergsgade 21
2200 København N

Luksus thaimad

Foto: Else Bjørn

Aroii er, hvad man i Thailand siger til kokken, når maden smager rigtig godt. Derfor er det et særdeles passende navn til Henrik Yde Andersens - som ejer og driver Kiin Kiin; en af verdens eneste thairestauranter med en michelinstjerne - fem thai take away filialer. Hos Aroii i Guldbergsgade, på Istedgade, Kultorvet, Thorvaldsensvej og Sankt Annæ Plads får man nemlig lækker thaimad, som er i den lidt dyrere og mere ambitiøse ende af thaibiks-spektret med masser af sprøde grøntsager, lækker emballage og eksklusive bobler og trendy saft på køl.

Se menuen på: www.aroii.dk

Se AOKs omtale her

Hvad: Aroii
Hvor:
Sankt Annæ Plads 16
Guldbergsgade 23
Istedgade 60
Thorvaldsensvej 2
Hausergade 38 (Kultorvet)

 

Det mener brugerne..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register