Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/11/12

De 4 Årstider

De 4 Årstider

Halmtorvet 34
1700 København V
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

... 

I snart 125 år har 'De 4 Årstider' på Halmtorvet på Vesterbro været en institution. Som morgenværtshus på hjørnet mellem Gasværksvej og Halmtorvet har det været kendt og elsket og har i generationer været samlingspunkt for ægte dansk værtshuskultur. De seneste år har der dog været sat en tyk streg under MORGENværtshus, for her var for det meste kun åbent fra 05-08. 

De seneste år har lokalerne dog båret præg af mange års drift og manglende vedligeholdelse.

Enter: Frederik Johansen. Han er entreprenør og iværksætter og fik for et par måneder siden øje på stedet og så hurtigt mulighederne i det. Nu har lokalerne gennemgået en total renovering og er klar til en ny epoke.

Der er dog stadigvæk respekt for historien og alle de mange historier, som i tidens løb har udspillet sig på adressen.

'Vi har faktisk fundet en gammel slidt bog, hvor tjenere og bartendere gennem tiden har nedskrevet, anekdoter og mærkelige historier, når de skete her, og den beholder vi, så man kan komme ned og kigge i den', fortæller bestyrer, Camilla Masorsky.

De 4 Årstider genåbner nu som café og bar, der med et klassisk dansk spisekort kan give Vesterbro borgeren gode, lette og kompromisløse måltider fra morgen til aften. Caféen åbner hver dag kl. 08.00 og byder på morgenkomplet til en overkommelig pris.

'Vi ønsker at finde tilbage til de gamle værdier fra 1940-1950’erne, der bærer præg af kvalitet, enkelthed og kreativitet. Stedet er med sine fire rum indrettet efter de fire årstider, og gæster kan selv bestemme, om de ønsker at nyde deres mad og drikke i Forår, Sommer, Efterår eller Vinter.

Dermed kan man spise i den årstid, ens sind og humør er indstillet på den enkelte dag. Lige sådan vil de råvarer, vi vælger at bruge være friske og af god kvalitet, og på den måde vil menukortet automatisk følge årstiden', fortæller Frederik Johansen.

Torsdag, fredag og lørdag aften bliver De 4 Årstider forvandlet til Musikbar, der skal huse nye og etablerede dj’s og byde på god stemning og sjusser, der er til at betale.

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Dejlig brunch og sødt personale

Vi fik brunch en almindelig torsdag og blev mødt af utroligt venligt personale og god betjening. Brunchen smagte rigtig godt, kaffe var god og selv om teen (grøn jasmin) var rigtig god, så var udvalget ikke så stort....det kunne det godt havde været.
Men alt i alt en dejlig oplevelse, vi kommer sikkert tilbage igen, måske for at spise frokost. Frokost kortet så nemlig rigtig godt ud.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester