Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/12/07

De 3 gode romantiske restauranter

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn

En hyggelig aften med god mad og vin på bordet gør det nemt at forelske sig - eller komme i tanke om, hvorfor I forelskede jer engang. Husk at bestille bord, så I ikke går forgæves.

Alberto K

Hammerichsgade 1
1611 København V

Alberto K at the Royal

Restaurant Alberto K på toppen af SAS Radisson Royal Hotel. Foto: ERIK REFNER

Udsigten fra den italiensk inspirerede designrestaurant på toppen af Hotel Royal løfter stemningen op til 20. etage og giver dig lyst til at drikke champagne. Maden er ukrukket, betjeningen betænksom og venlig, og når solen går ned, og byens lys tændes, smager rødvinen endnu bedre.
Læs AOKs artikel og brugernes anmeldelser af stedet

 

Kærlighedsrede med havudsigt

Foto: Ikke oplyst

Når man kommer væk fra sine vante omgivelser, er det nemt at glemme job og vasketøj og give sig hen til hinanden. Du behøver ikke at forære kæresten en uge på Seychellerne for at mærke ferie-effekten. Faktisk kan en enkelt overnatning eller en weekendtur til det shabby chikke badehotel Helenekilde i Tisvildeleje, som Alexander Kølpin har overtaget, gøre tricket.

Midt om vinteren, hvor hotellet har ganske få gæster, har stedet sin egen udenfor-sæsonen-charme, og havet ligner et drømmesyn i let tåge, når du fra værelse 21 eller 22 åbner døren til balkonen.

En lang tur langs stranden giver ilt i kroppen og havluft i næsen. Trapperne op og ned af skrænten producerer en god appetit til middagen. Den spiser I i skæret fra mangfoldige stearinlys eller med udsigt over vandet i den romantiske spisesal. Se Helenekilde eget website

Skovtur på stuegulvet

Go' Sushi by Us på Strandvejen 189 fotograferet i februar 2010 Foto: Else Bjørn

Sushi er perfekt som take away, fordi det ikke bliver koldt, når du skal transportere det hjem, og hvis velkomstkysset skulle trække ud og give appetit på mere.

Er du lidt træt af ris, så prøv sushiens sofistikerede søster sashimi'en. Værd at prøve er sushi med brune ris fra Go' Sushi by Us, som har mere smag, mere konsistens og flere vitaminer og mineraler end sushi på kridhvide, fintpolerede sushiris, selvom du kun opdager farveforskellen, hvis du har et stykke almindelig sushi ved siden af.

Husk i forvejen at have provianteret en god flaske champagne hos en af byens gode boble-pushere - se AOKs guide til De 5 champagnepusherere. Champagne er den eneste form for alkohol, som kvinder bliver smukkere af at drikke.

Bred et tæppe ud på stuegulvet med et par puder og et lavt bord med stearinlys, så har du de perfekte rammer til en hyggelig middag, hvor du ikke skal køre hjem eller bruge penge på en taxi. Se, hvor Go' Sushi by Us' filialer ligger

 

Skriv en kommentar