Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/08/10

Davids Bistro

Davids Bistro

Århusgade 22
2100 København Ø

Åbningstider

Mandag til torsdag: 17.30-24.00
Fredag: 11.30-15.00 og 17.30-24.00
Lørdag: 11.30-15.00 og 17.30-24.00

Kontakt

46 321 321
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Køkkentype

Dansk - nyt

Fransk/dansk

Moderne europæisk

Måltider

Middag

 

 

 

  • Davids Bistro Foto: PRDavids Bistro Foto: PR
OBS: Stedet er lukket. Davids Deli har forvandlet sig til en ambitiøs aftenrestaurant, hvor du kan spise en 5-retters menu eller få en enkelt bistroret.

OBS: Stedet er lukket.

Davids Bistro er en ambitiøs aftenrestaurant, der gemmer sig bag det afslappede bistro-look.

Davids Bistro begyndte som en lille deli, hvor østerbroere kunne svinge forbi på en travl dag og købe aftensmad med hjem til sig selv og kæresten eller familien uden at have dårlig samvittighed.

Men David de Silva var udlært på byens ældste michelin-restauranten Kong Hans' Kælder, og han drømte om en restaurant fuld af forventningsfulde gæster, hvor adrenalinen kørte i kroppen efter et bon-ryk, som en masse bestillinger hedder på restaurantsprog.

David fik sin restaurant - eller bistro, som den hedder, i 2010. Anmelderne kom. De var glade. Gæsterne væltede ind. De var også glade. Nu er Davids Bistro blevet etableret som et af bydelens mest autentiske restauranter, og her er tyk streg under fransk.

Stemningen er afslappet, men man må ikke lade sig narre, det er yderst kompetente kræfter, som styrer løjerne. Udover David da Silva selv har han tilknyttet et hold af kokke og tjenere, som næsten alle sammen har en fortid på byens allerbedste Michelinrestauranter.

Bistromenuen skifter fra uge til uge og ligger i omegnen af tre retter for 300 kr. Mandag er dog en undtagelse, for her serverer David da Silva en menu bestående af fire retter for 200 kr.

Man kan derudover selvfølgelig gå a la carte, hvis man hellere vil være herre over egen tallerken.

Efter utallige opfordringer har David de Silva genindført take away muligheden, så østerbroere og andet godtfolk igen kan nyde Davids godbidder hjemme ved spisebordet.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.