Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/07/14

Danny's American Diner

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Americana-burger-restaurant i Valby med masser af stemning og charme.

Danny's American Diner i hjertet af Valby er en rejse tilbage i tiden og et trip over Atlanten til 1950'ernes Amerika, hvor Elvis var gud, og der var swing i skørterne og brylcreme i håret.

Her smiler servitricen med knaldrød læbestift og har stramme jeans, ternet skjorte og Audrey Hepburn-pandehår eller struttende skørter og masser af tatoveringer. Du kan også spotte Hawaii-skjorter, pomadehår og bakkenbarter af anseelig længde - måske også et par cowboystøvler.

Foto: PR

Gratis refill
Her er Coca Cola'er i glasflaske, milkshakes, sofabåse som i The Peach Pit i tv-serien Beverly Hills 90210, Elvis, Johnny Cash og Buddy Holly på jukeboksen, palmesus på væggen i tiki-baren, spareribs på gårdhavens grill på uafhængighedsdagen 4. juli, og en solid, amerikansk morgenmad fra morgenstunden.

Også servicen er efter amerikansk forbillede og friheden til at vælge. Du kan få morgenmad klokken 19 eller en steak til morgencolaen, hvis du har lyst til det.

Bestiller du kaffe i forbindelse med mad, kommer servitricen og spørger, om du vil have en gratis opfyldning. The e Diner har én slags kaffe, og du kan få den med og uden mælk. Ikke noget latte-espresso-halløj her.

Foto: PR

Seriøst sulten for sjov
Du skal være alvorligt sulten for at bestille en Father of All Burger (FOAB) på 21 ounce (knap 600 gram og 199 kr.) eller en Eisenhower-steak på 35 ounce (knap 1 kilo) glaseret med honning og Jack Daniels.

Bestiller du steak, vælger du mellem fem tilberedningsgrader og et hav af side orders. Under overskriften Comfort Food finder du et old school meatloaf og chili con carne.

De ærke-armerikanske desserter Pecan Pie og Key Lime Pie og Apple Pie med vanille-is går du heller ikke forgæves efter, men maden er ikke den vigtigste attraktion på Danny's American Diner. 50'erstilen er D Diners lidenskab - maden får ikke altid helt samme kærlighed.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.