Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/08/14

Dalle Valle

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Svingdøren til cafee, spisestedet og baren roterer fra tidlig morgen til sen aften, for i det tidligere Daells Varehus er der plads til mere end 100 gæster inde og ude, og Dalle Valles åbningstider strækker sig fra før kontorerne åbner om morgen til længe efter fyraften og ud på de små timer i weekenden.

I Fiolstræde ligger Dalle Valle, som er en velbesøgt café placeret i bygningen, der husede det hedengangne indkøbscenter Daells Varehus. Der er sjældent ledige borde ret længe ad gangen, måske fordi man lørdag, søndag, mandag og tirsdag kan få al mad fra menukortet til halv pris.

Her skelnes der ikke mellem, om du er studerende på stramt SU-budget eller millionær med fem Rolls Royce hjemme i garagen, tilbuddet gælder for alle. Retterne på menukortet kommer på rabatdagene sjældent over en 50'er, og Dalle Valle er derfor et godt bud på de studerendes favorit.

Efter maden kan man blive hængende og nyde en øl eller drink. Alle ugens dage er der nemlig tilbud på to cocktails for 100 kr. efter klokken 21.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.