Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/04/08

Dalle Valle

Dalle Valle

Fiolstræde 3-5
1171 København K

Åbningstider

Man-ons 09.00-24.00, tor 09.00-03.00, fre 09.00-06.00, lør 10.00-06.00, søn 10.00-22.00
Køkkenet lukket en time før.

Kontakt

33 93 29 29
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Svingdøren til cafee, spisestedet og baren roterer fra tidlig morgen til sen aften, for i det tidligere Daells Varehus er der plads til mere end 100 gæster inde og ude, og Dalle Valles åbningstider strækker sig fra før kontorerne åbner om morgen til længe efter fyraften og ud på de små timer i weekenden.
Baren er lang og monteret med cityslicke fyre, der ser ud som om, de enten er på vej til eller lige kommer fra et møde på et reklamebureau, og om aftenen er Dalle Valle et livligt sted, hvor veninder og andet godtfolk mødes efter arbejde og snakken går livligt over et glas vin og en bid mad.

Om morgenen kan du få morgenmad og fra kl. 10 er der brunch, men du kan også bare vælge en espresso eller af de mange juicer eller smoothies. Dagen igennem kan du få klassiske caferetter i crossoverstil, som stjæler inspiration fra øst og vest og især syd.

Du kan enten læne dig tilbage i de lounge-lave møbler lige indenfor svingdøren, sætte dig og mingle ved et af de minimalistiske, moderne langborde, okkupere et af de runde borde med plads til fire eller seks, eller sidde ved rækken af to-mandsborde, der står langs væggen. Om hjørnet ligger det åbne køkken, hvor tjenerne løber til og fra, og toiletterne finder du ned ad trappen i kælderen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Elendig service og fejl i bestillingerne!

Jeg havde en utrolig dårlig oplevelse hos Dalle Valle tirsdag d. 13 august 2013. Hvor jeg med tre veninder var toget på Dalle Valle i København for at fejre en begivenhed. Vores tjener var en ung pige der synes ny i job, og derfor (går jeg ud fra) var der også en anden tjener der betjente os, en ung fyr.

Først er vores tjener meget længe om at komme med drikkevarerene, som står længe på bardisken, og vi var meget tæt på bare at gå op at tage det sev, da hun flere gange bare går forbi. Da vi skal have maden (vi havde bestilt 2xdalle valle burger og 2xyankee burger) så mangler min burger, og tjeneren siger intet. Der går 5min., så spørger jeg roligt om, hvornår min mad kommer; den anden tjener(fyren) virker sur og snerrer tilbage " at de arbejdede på det, og vi måtte vente" hvorefter han går. Der går nogle minutter endnu, og jeg spørger så den unge pige, om maden snart kommer, da mine veninder ikke har lyst til at gå i gang uden mig, er deres mad ved at være kold. Hun svarer, at det nok kommer. Endelig kommer maden ca 10-15 efter de andres,vi spørger den mandlige tjener som kommer med maden om vi kan snakke om et nedslag i prisen, nu hvor maden var så forsinket - og der var fejl i bestillingen. Da jeg havde bestilt uden løg og jalapeños, hvortil han svarer det må vi finde ud af.

Da vi så når til regningen, spørger vi igen, nu den unge pige om det er muligt med en reduktion i prisen. Hun går op og spørger og komme tilbage med et nej, efterfølgende siger hun dog hun måske kan give os kaffe - men da ingen af os drikker kaffe var det ikke lige i vores interesse. Vi forklarer hende at det synes vi er for dårligt, især medregnet hendes kollegas dårlige opførsel. Dette opfanger han(tjeneren) hvorefter han råber ind og andre gæsters borde, at vi ikke havde krav på noget og vores mad ikke var så forsinket og vi skulle ikke kræve etc..

Det synes jeg er en fuldstændig utilstedelig opførsel af en tjener. Nå, min veninde går op i baren, hvor hun forklarer sagen og spørger om vi ikke kan få en reduktion i prisen. Bartenderen siger nej, og siger at vi må acceptere at nogen gange har man bare en dårlig opførsel og sådan er det. Det lykkedes dog til sidst at vi får en drink, dog ingen undskyldning nogen steder fra.

Det jeg er mest forarget over er den mandlige tjeners opførsel, det kan bare ikk være ok at man står og råber af kunderne, og slet ikke ind over andre gæsters borde.

Jeg har ellers været en flittig gæst på cafeen, men nu har jeg ikke lyst til at besøge stedet efter at personalet åbenbart kan opføre sig elendigt, uden man får en undskyldning. Alle kan have en dårlig dag, og der kan ske fejl i køkkenet - bevares - men man råber ikke af kunderne på den måde.

 

Gode priser og massere af mad

Min kæreste og jeg var inde og spise på dalle valle en hverdag og fik til vores store overraskelse af vide at der var halv pris på al mad på a la carte menuen. Vi bestiller en lakse sandwich og oksemørbrad og selvom mørbraden ikke var den mest spændende vi har prøvet var den god til prisen. til dessert får min kæreste æbletærte og jeg selv bestiller brownies. tre store stykker brownie med is får jeg og det smager helt fantastisk. og pga tilbudet på maden koster det kun 35 kr! wauw siger jeg bare! vi endte med at give under 400 kr for to hovedretter, deri blandt oksemørbraden der jo er et dyrt, god stykke kød, øl, 2x store sodavand, æbletærte og brownies. jeg kommer helt sikkert igen!

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester