Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/05/12

Custom House tager forskud på byfornyelsen

  • Foto: Ikke oplyst
Området omkring Havnegade står over for en større byfornyelse. Men allerede torsdag den 3. maj sparker Custom House områdets fornyelse i gang med deres store terrasse, hvor københavnerne kan nyde mad og drikke.

...
 
København kan se frem til et fornyet byområde med cykelbro, torvemarked og fiskebørs fra 2013 ved Havnegade. Men allerede fra torsdag den 3. maj åbner Custom House deres terrasse i en større udgave, der giver endnu flere af restaurantens gæster mulighed for at nyde mad og drikke med udsigt over havnen. 

Terrassen er tænkt som restaurantens bidrag til at skabe mere liv omkring havnefronten efter byfornyelsen, som begynder i 2013, hvor Inderhavnsbroen bliver indviet. Cykelbroen vil forbinde Nyhavn ved Havnegade med den Nordatlantiske Brygge ved Holmen. 

Byfornyelsen i Havnegade-området er noget, de har glædet sig til på Custom House

 - Med byfornyelsen er Custom House der, hvor vi gerne ville have været lidt tidligere. Hele tanken omkring Custom House er vi tæt på at have nået nu, siger Danielle Eliassen, direktør for forretningsudvikling på Custom House.

Læs også: De 5 gode spisesteder i forårssolen

Restauranten håber, at endnu flere folk vil finde frem til deres lokaler og terrasse henover sommeren. 
 
- Vi håber, at kunne tiltrække endnu flere turister og et yngre segment, som måske bare vil nyde solen med et glas vin. Vi vil gerne stræbe mere efter det folkelige, alle skal være velkomne til at hænge ud her, siger Danielle Eliassen.

Læs også: De 5 fashionable

Gæsterne på Custom House kan ikke bare se frem til den udvidede terrasse, men også mere liv og flere begivenheder i området omkring restauranten 

 - Vi vil fokusere mere på aktiviteter ved vandet, for eksempel for fimaer, der kan kombinere arrangementer ved vandet med restaurantbesøg. Via vores beliggenhed, ønsker vi, at blive bedre integreret og udnytte vandet mere, for der er ikke mange restauranter, der har en beliggenhed som vores, siger Danielle Eliassen.

Der er plads til 200 gæster på Custom Houses udvidede terrasse, der holder åbent hele sommeren - og bare rolig, den har en markise, så man også kan nyde terrassen, hvis der skulle falde et par dryp i løbet af sommeren.

Hvad: Custom House åbner terrasse
Hvor: Havnegade 44
Hvornår: Torsdag 3. maj klokken 18