Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/02/13

Custom House nær konkurs

  • Custom House i Havnegade. Foto: Jens Nørgaard LarsenCustom House i Havnegade. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Den kendte restaurant på Havnegade 44 skylder otte millioner kroner væk

...

I gamle dage skulle man fortolde sine varer, når man kom fra Sverige i den bygning, der kaldtes Penalhuset på grund af sin ovale form. Siden blev bygningen omdannet til restaurant og fik navnet Custom House med international stemning og designermøbler.

I dag er det så Sø- og Handelsretten, der skal fælde den endelige dom over stedet, hvilket meget sandsynligt ender med en konkurs.

Det fortæller advokat hos Advokatfirmaet Mazanti-Andersen, Korsø Jensen og Partner, Philip Borreschmidt, til tv2.dk.

"Vi kan ikke sige med hundrede procents sikkerhed, at selskabet går konkurs, men ingen af de tre parter ser det som formålstjenesteligt at fortsætte rekonstruktionen, og hvis det, som det ser ud nu, bliver meddelt til Sø- og Handelsretten, bliver selskabet erklæret konkurs", siger han .

På Custom Houses facebook side skriver de selv: "Desværre må vi med stor beklagelse meddele alle vores dejlige gæster og gode venner af huset, at Custom House pr. dags dato er lukket grundet forestående konkurs".

Læs også: Copenhagen Dining Week indfører kø 

Copenhagen Dining Week starter i dag og ifølge tv2.dk har omkring 240 personer købt en tre-retters menu på Custom House for 200 kroner. De behøver dog ikke frygte, at deres penge er tabt. De vil enten kunne få refunderet pengene eller få tilbudt en ny gastronomisk oplevelse, fortæller arrangørerne af Copenhagen Dining Week.

Custom House åbnede i 2006