Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/12/15

CRAFT coffeeshop & Trine Fournais Ceramics

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  12  
En ny kaffebiks er kommet til Frederiksberg.

Den 23. oktober blev Frederiksberg en kaffebiks rigere. Der åbnede Craft Coffeeshop & Trine Fournais Ceramics nemlig deres lille kaffebar på Gammel Kongevej 86A.

Men stedet er ikke kun en kaffebar, som navnet antyder sælges der også keramik i den lille biks.

Kaffebaren har nemlig et indbygget keramikværksted, der er lukket af med en glasvæg, så man kan følge med i, hvad keramikeren Trine Fournai producere, mens man nyder sin kaffe, der selvfølgelig også serveres i krus lavet af hende.

Hvis man skulle sidde og forelske sig i sit krus eller den tallerken ens kage serveres på, skal man bare smutte ned bagerst i butikken, hvor der er et større udvalg af Trines øvrige keramik til salg.

Kaffe og te

Men dette er en kaffeshop, og derfor er der også fokus på at servere den bedste kaffe. Derfor har ejerne bag specialiserer sig i gourmet produkter. Hvilket vil sige, at der bl.a. sælges italienske kaffe, som er en  blanding fra Sicilien, økologisk te fra engelske tea pigs, chai.

Og hvis sulten skulle melde sig, sælges der også ud af sandwiches, salater og en let morgenmad med croissant, skyr med mere. Og sidst men bestemt ikke mindst er der også altid et fint udvalg af kage.

Vin og tapas

Hvis man lægger vejen forbi om eftermiddagen kan man nyde et glas vin og små kolde tapasanretninger i den lille kaffebar som både er hyggeligt og charmerende.

Udenfor er der en lille bænk, hvor man kan sidde med vennerne og nyde sin kaffe eller vin, hvis vejret er til det.

Hvad: Craft Coffeeshop & Trine Fournais Ceramics
Hvor: Gammel Kongevej 86 A, Frederiksberg

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.