Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/09/15

Couloir

Couloir

Amager Strandvej 102
2300 København S

Åbningstider

Man-fre: 11.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22.00)
Lør-søn: : 10.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22.00)

Ved DJ eller andre arrangementer: de åbent til 05.00

Kontakt

31 79 73 94
 

Atmosfære

Bistro/brasserie

Udsigt

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Burger

Cafekøkken

Fransk

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Lillebror til en fransk sne-darling.

Couloir er en strandbar/restaurant/café, som ligger med udsigt udover amager strandpark. Kun 3 min. fra Øresund metrostation. Couloir startede på skisportstedet Tignes i Frankrig, hvor den første Couloir åbnede for 6 år siden. Couloir betyder "kløft" eller "korridor" på fransk og får de fleste skifreaks til at savle og drømme sig til stejle bakker.

Den hyggelige stemning som de har i Frankrig, ønsker de også at skabe i København. Det garanterer en vis tilstrømning af sommeramte skiløbere, som gerne vil mødes med gamle venner og flammer fra skiferierne i det franske.

Foto: PR

Couloirs udendørs terrasse er et godt sted at hænge ud på en solskinsdag efter en tur på Amager Strand, men der er også masser af plads indendøre, hvis det er koldt. Kortet byder på varieret worldfood. Baren har desuden et godt vinudvalg til rimelige priser og velmiksede cocktails.

Couloir har plads til 80 spisende indendørs og 100 siddepladser på den 170 kvadratmeter store udendørs terrasse.

Foto: PR

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

zionherd

Your article has provoked a great deal of positive hobby. I can see why since you have made such a decent showing of making it fascinating. twitter followers buy youtube views

 

Elendig service

Sidste uge forsøgte vi at ringe og bestille et bord. Der var ingen forbindelse og vi skrev så en mail og forsøgte at reservere bord om aftenen. Da vi kom derned 4 timer senere viste det sig at der var et selskab og de kunne ikke servere for os. De beklagede, men sagde at telefonen var i udu 'på grund af betonen' men forventedes lavet snarligt. I dag, lørdag forsøgte vi så igen, først per telefon og dernæst per mail, at reservere bord til 2. Intet svar. Vi tog derned og kunne med det samme se, at der også i dag var et selskab. Og ganske rigtigt: der var ikke plads. Jeg sagde at vi havde forsøgt at ringe, men de sagde - igen- at telefonen, på grund af betonen - var i udu og jeg fortalte at jeg havde sendt en email, men de sagde (nu surt) at 'de jo bare skulle svare inden for 24 timer'. Hmm. Lidt svært at komme til at bestille bord så! Og så lød de nærmest som om, det var os, der var helt ude i skoven. DE havde i hvert fald ingen skyld i miseren!
Man kunne jo f.eks. lave et autosvar eller skrive på hjemmesiden om morgenen: i dag har vi et større selskab og det betyder at vi kun har mulighed for ingen eller få andre gæster i dag. Så var man orienteret. Det er sikkert, at vi i hvert fald ikke skal derned mere.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester