Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/11/14

Copper and Wheat

Copper and Wheat

Trangravsvej 14
1436 København K

Åbningstider

Følger åbningstiderne på Copenhagen Street Food.
 

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
To flotte franskmænd serverer moderne bedstemor-mad på Copenhagen Street Food.

Der er ikke noget at sige til, at der altid står en lille kø af kvinder (og mænd) ved Copper and Wheat's bod på Copenhagen Street Food. Ud over at byde på velsmagende egnsretter fra central- og sydeuropa, er de to ejere nemlig charmerende unge franskmænd med daggamle skægstubbe, seler og sixpence-huen på skrå.

Alex Fristot og Pierre Cacheux hedder de to indehavere, og de er uddannet som henholdsvis ingeniør og lærer. Men kærligheden til maden vandt, og nu har de viet deres liv til at sætte et inspirerende fransk touch på det urbane gademadsmarked på Papirøen.

Hos Copper and Wheat får du autentisk kvalitetsmad, som din bedstemor ville have lavet den. Hvis hun altså var en sydfransk madame, der gik til markedet efter de bedste råvarer hver dag. Alle ingredienser er i sæson, og kan stamme både fra Frankrig, Belgien og Italien med en afstikker til det øvrige verdenskøkken fra tid til anden.

Blandt madbodens faste indslag finder du de legendariske fritter, som frituresteges hele to gange i et gyldent bad af smeltet andefedt (hallelujah!). De koster 40 kr. for et kræmmerhus med to slags valgfri dip på siden. Ellers ligger de lidt større retter omkring 75 kr. pr. portion.

Hvorfor navnet Copper and Wheat? Ifølge de to indehavere, hentyder kobberet til bedstemors gamle gryder, mens hveden er et godt eksempel på de håndplukkede og så vidt muligt økologiske ingredienser, der bruges i maden.

D. 11. december 2014 udvider Copper and Wheat med en ekstra etage oven på en ny spisebod, hvor gæsterne kan indtage deres herligheder med udsigt over det farvestrålende og eklektiske madmarked.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.