Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/01/13

Copenhagen Dining Week indfører kø

  • Foto: Kristian Sæderup Foto: Kristian Sæderup
Tre retter til 200 kroner er blevet et af årets helt store trækplastre. Nyt billetsystem skal forhindre kaos.

   
For tredje år i træk afholder hovedstaden Copenhagen Dining Week, hvor man for 200 kroner får serveret tre fastlagte retter.

Der er i år over 100 forskellige restauranter med i arrangementet, så der er masser at vælge imellem. Alt fra klassiske etablissementer som Krogs Fiskerestaurant til nye aktører i branchen som Madsvinet kan prøves, hvis man er så heldig at få billet.

For det er populært at købe billet til Copenhagen Dining Week. Faktisk så meget, at der de to første år var så meget pres på billetsystemerne, at de valgte at gå mere eller mindre i sort.

I år er der 50-70.000 billetter til salg, alt efter, hvor mange restauranter, der hopper på i sidste øjeblik.

Og for at arbejde udenom strejkende billetmaskiner, har Copenhagen Dining Week opfundet et nyt tiltag, der kan tage lidt af presset - en god gammeldags kø. Elektronisk godt nok.

Man skriver sig simpelthen op på deres hjemmeside - www.diningweek.dk. Når billetsalget starter, modtager man en mail, når det er ens tur til at købe billetter.

Der arbejdes efter ’først-til-mølle’ princippet, og når ventelisten er afviklet, vil der blive åbnet for almindelig salg via deres hjemmeside.

Man skal kun skrive sig op en gang, så har man adgang til alle de billetter og dage, man skal bruge.

Copenhagen Dining Week opfordrer på Facebook folk til at vise overskud: "Så skal vi ikke lige tage'ja-hatten' på, og prøve systemet af inden vi sætter os kritiske over for det :-)," skriver de.

Menuen er fastlagt, og der kan ikke foretages ændringer. Så man må spise, hvad der bliver sat foran en, men mange af menuerne kan selvfølgelig ses online, så man ikke køber helt i blinde.

Hvad: Copenhagen Dining Week 2013
Hvor: Hele København
Hvornår: Mandag d. 11. til søndag d. 17. februar
Hvor meget: Tre retter, 200 kroner
Hvordan: Læs mere her

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register