Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/12/12

Copenhagen Cooking kører hele februar

  • Foto: Stine Heilmann Foto: Stine Heilmann
Blåmuslinger kommer til at spille den store hovedrolle, når vinterudgaven af Copenhagen Cooking indtager hele den kedelige vintermåned.

Februar kan være en lidt hård måned at komme igennem. Heldigvis er Copenhagen Cooking klar med deres tredje vinterudgave, så der i det mindste er udsigt til noget god mad.

De kolde måneder er ikke guf for alle over vandet, men blåmuslingerne elsker det og stortrives netop i denne årstid, så det udnytter Copenhagen Cooking selvfølgelig og sætter dem øverst på dagsordenen.

Under navnet ’Blåt Guld’ kan man komme på gastronomiske eftermiddags-sejlture i havnen, hvor restauranter som M/S Amerika, Lumskebugten, Viva og Søren K fremtryller signaturretter med blåmuslingen i centrum. Der bliver også sendt suppecykler ud i indre by med blåmuslinger i gryden hele februar måned.

Skøre mandage

Siden 2011 har 'Mad Symposiet' samlet nogle af verdens bedste kokke i København. Nu optræder folkene bag symposiet også på Copenhagen Cooking, hvor de med deres 'MAD Mondays' inviterer folk til at deltage i en uformel komsammen, hvor debatten om vores madkultur vil præge overskrifterne. Samtidig kan man lære om fremtidens mad og gastronomi. Arrangementet er gratis, og der bydes på øl fra Mikkeller og hjemmelavet suppe.

Det fulde program bliver offentliggjort i starten af 2013 og kan findes på www.copenhagencooking.dk

Her kan man blandt andet læse om, hvordan man selv kan prøve at filetere en fisk under kyndig vejledning, opleve gastronomisk quiz på Madsvinet, tage på en mættende vandretur i det nordiske køkken eller prøve en af de kreative pop-up restaurant, når ’Rødder’ og ’The Social Act’ inviterer til topgastronomi, som man garanteret aldrig har prøvet det før.

Hvad: Copenhagen Cooking Vinterudgave 2013
Hvor: Hele byen
Hvornår: Hele februar 2013
Hvordan: Læs mere her

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer