Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Conditorie La Glace

Conditorie La Glace

Skoubogade 3
1158 København K

Åbningstider

Man-fre 8.30-18:00, lør 9.00-18.00, søn 10.00-18.00. Søndagslukket apr-sep. Servering slutter 30 min før lukketid.

Kontakt

33 14 46 46
 

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

Morgenmad

Atmosfære

Klassikere

 

 

 

  • La Glace Foto: Liselotte Sabroe

    La Glace

    Foto: Liselotte Sabroe
La Glace er byens ældste og mest traditionsbundne konditori, der serverer 15 forskellige slags lagkager samt tørkager, kransekager, kaffe, te samt ægte, varm chokolade.

Kager, kunst og kærlighed overvinder al besværlighed. Således lyder valgsproget, som grundlæggerens svigerdatter fandt på i 1932 i det hæderkronede konditori La Glace i Skoubogade, som forbinder Strøget og Skindergade.

Konditoriet fra 1870 lægger både kunst og kærlighed i sine kager. Stedet er især kendt for sin sportlagkage med knust nougat, flødeskum med karameliseret vandbakkelse på makronbund, der er opkaldt efter teaterstykket Sportsmænd, der blev spillet i København for over 100 år siden. Værd at prøve de franske makroner eller macaroons, som ikke har ret meget til fælles med de blege danske: De franske er lagt sammen to og to med en smørcreme har fantastiske pastelfarver - akkurat på hos Ladurée i Paris, der inspirerede den amerikanske instruktøren Sofia Coppola til kostumefilmen Marie Antoinette.

Som det parisiske konditori er La Glace præget af traditioner. Op til Kyndelmisse 2. februar, hvor folkesagnet i gamle dage foreskrev, at man vil holde sig sund resten af året, hvis man kunne finde et æble i sit resterende vinterforråd, fremstiller La Glace fine marcipanæbler til, som også fås i en nostalgisk, grøn metalæske pakket med et glas marmelade af æble og de lige så helsebringende hyben.

Hver dag kan du vælge mellem 15 slags lagkager og andre kager i alle størrelser ned til petit fours. Til kagerne kan du drikke kaffe, te, eller nærende, varm chokolade af sødmælk, piskefløde og blokchokolade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.