Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/02/14

Condesa Bar & Spiseri

Condesa Bar & Spiseri

Ved Stranden 18
1061 København K

Åbningstider

Tirsdag – onsdag: 17 – luk
Torsdag: 17 – 02
Fredag: 16 – 03:30
Lørdag: 11:30 – 03:30
Søndag – mandag: lukket

DJs torsdag, fredag & lørdag

Kontakt

33917400
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Den står på autentisk mexicansk med hip-faktor hos Condesa på Gl. Strand

Efter at have nydt stor succes med bistro-pubben Fortunen, kom det som ldit af en overraskelse, da folkene bag annoncerede, at man ville sadle om til mexikansk spiseri. Men i starten af 2014 blev Fortunen til Condesa, og stedet tiltrækker stadig masser af casual og moderigtige spisende.

Selv beskriver indehaverne restauranten som en personlig fortolkning af det mexikanske køkken: »Det er en fortolkning, som ikke pådutter sig nogen autencitet eller dogmer, og som ikke er bange for at hente inspiration andre steder i verden. Vi holder os fra den bønnetunge- burrito og lægger i stedet vægt på det friske, det rå og det grønne.« Du kan således for eksempel gå ombord i et væld af tacos, der serveres på traditionel vis som små, bløde pandekager med fyld af kød, fisk og grønt. De er perfekte til deling ved bordet. Til maden kan du naturligvis nyde en en Michelada pilsner med lime og chilisalt.

Condesa holder fast i den feststemte arv fra Fortunen, og både torsdag, fredag og lørdag akkompagneres spisningen af musik fra en DJ. Der er da også åbent til et godt stykke efter midnat i weekenden, så fiestaen kan sagtens tage sin begyndelse på Gammel Strand.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.