Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/04/14

Cofoco sigter på Hellerup

  • Med billige priser og simple koncepter har iværksætter Torben Klitbo på få år gjort restaurantkæden Cofoco til et af byens førende madimperier. Her ved tidligere åbning af Cofoco på Islands Brygge. Foto: NIels Ahlmann OlesenMed billige priser og simple koncepter har iværksætter Torben Klitbo på få år gjort restaurantkæden Cofoco til et af byens førende madimperier. Her ved tidligere åbning af Cofoco på Islands Brygge. Foto: NIels Ahlmann Olesen
Madkrigen spidser til og fronten rykkes nu til Hellerup.

Det er lige til et Shakespeare drama.

Torben Klitbo startede i sin tid Cofoco. Anders Aagaard kom med ombord, men gik hurtigt solo og åbnede den direkte konkurent, Madklubben, og siden har de to stormagter oprustet i en stor kold restaurantkrig, hvor de to generaler med punktnedslag over hele København har indført gastronomisk granatchok.

Læs mere: Her er Madklubbens næste kæmpeprojekt

Der går i øjeblikket ikke en måned uden den ene eller anden kæde melder om troppe-forstærkninger. Madklubben har for kort tid siden indtaget Bellevue. Cofoco har lige åbnet Llama, næste uge åbner Madklubbens kæmpe Grill Royal på Kongens Nytorv, 300 meter rundt om hjørnet.

Læs mere: Her er Cofocos nye sydamerikaner

Enter Hellerup. På Strandvejen 213 har i mange år ligget den lille 'Kystbanen' en fredelig forhandler af modeltog, men de lokaler bliver Cofocos nyeste jagtmarker, når de snart åbner deres take-away koncept - Le Marché.

Det bliver kædens største Le Marché afdeling og kommer til at have åbent hele dagen.

Butikken bliver for øvrigt nabo til den kendte Taffelbay bager samt en Irma butik, og fremstødet af Le Marché i Hellerup er ifølge rygtet kun en forpost, en restaurant i området skulle også være på tegnebrættet.

Vi afventer hermed Madklubbens næste træk - der kan ikke gå lang tid før de blæser til angreb.