Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/09/17

Cofoco opgraderer populære restauranter til version 2.0

  • Foto: Chris Tonnesen Foto: Chris Tonnesen
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Der sker ting og sager hos Cofoco. Nyeste tiltag sker på Spuntino og Llama.

Nogle restauratører vælger at udvide og åbne nye steder, når det går godt, og folk strømmer ind.

Den vej har de fravalgt hos Cofoco.

Istedet er de i øjeblikket i gang med en proces, hvor de med en tættekam gennemgår deres allerede eksisterende restauranter, deres egne koncepter og opgraderer, hvor de kan, så de ikke bliver større, men bedre.

Senest fik Les Trois Cochons på Værnedamsvej en ordentlig makeover og fremstår nu i endnu smukkere fransk stil. Et af de steder der i øjeblikket bliver opgraderet til version 2.0 er Spuntino på Vesterbrogade.

Læs også: Billedserie: Kom med indenfor på den nye Les Trois Cochons

Den italienske stamgæst-restaurant er blevet opskaleret direkte med inspiration fra en ægte italienske gårdhave, og man kan således nyde sin mad blandt store træer og hængende lamper.

Foto: PR

Maden har også fået et skub opad og har langt større fokus på økologi - blandt andet henter Spuntino råvarer fra Birkemosegård og Søren Wiuff, som så bliver omdannet til familystyle-retter, i rammer hvor det italienske køkken har det bedst  - nemlig i enkelheden, når hver råvare gør sit allerbedste og den store menu med antipasti, primo, secondo og dolce fås for 295 kr.

Også restaurant Llama i Lille Kongensgade, der fokuserer på syd- og mellemamerikansk mad, har været møllen igennem og er kommet ud på den anden side i ny version.

Ind er kommet ny køkkenchef i form af Andrew Valenzuela - og han har sin ekspertise indenfor vegetarisk og vegansk madlavning.

Andrew Valenzuela kommer fra en blandet colombiansk/mexicansk baggrund og har arbejdet flere år i Los Angeles. Han kommer til Llama fra en stilling som souschef på Taller, og har også tidligere været på  Relæ.

»Jeg ønsker at præsentere et latinamerikansk kvalitetskøkken, samtidig med at jeg gerne vil inkludere retter og inspiration, jeg er vokset op med, såsom min fars ceviche, min mormors forskellige salsa og latinamerikansk 'comfort food', som ligger mit hjerte nær. Llama handler først og fremmest om atmosfære og lysten til at dele både autentiske og originale madoplevelser og måske smage ingredienser, man ikke har fået før,« forklarer Andrew Valenzuela.

Ceviche er selvfølgelig stadigvæk en af de vigtigste retter på kortet på en latinamerikansk restaurant, men ceviche kan varieres på mange måder, og han har blandt andet indført en tomatceviche og en  palmehjerteceviche.

Læs også: Københavnsk restaurant kåret til verdens flotteste

Selve indretningen har de ikke gjort noget ved, de har trods alt vundet prisen som verdens flotteste. Deres nye menukort har til gengæld en del overraskelser i ærmet, som man kan plukke fra eller for 395 kr. gå all in og bestille den store tasting menu.

AOK Tjenester