Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Cofoco le marché

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
OBS: STEDET ER LUKKET.

Cofoco åbnede i 2006 sin første take away på Værnedamsvej med enkel, franskinspireret mad.

Le Marché betyder marked på fransk, og ideen bag Cofoco le marché er, at travle københavnere kan købe en fiks og færdig, fransk-inspireret, enkel aftensmad her og samtidig slippe for både at købe ind og lave mad.

Eventyret om Cofoco begyndte i Istedgade i 2003, som en anderledes take away, hvor vesterbroere og andet godtfolk kunne købe en færdig, hjemmelavet søndagsmiddag. Tre år og to succesfulde, røgfrie restauranter senere, åbnede Torben Klitbo og hans sønderjyske barndomskammerater Christian Lytje og Anders Aagard den første filial som et led i, hvad der er tænkt som en større plan med filialer over hele byen, som kan levere mad til travle københavnere, der har råd til at købe sig fra aftensmadstjansen.

Maden
Menuen skifter to gange om ugen med en nye ret aftensmad mandag og torsdag. Kommer man mere end to gange om ugen, og ikke har lyst til at spise det samme hver dag, kan man købe en kold suppe med hjem, som man selv kan varme.

Aftensmaden kan suppleres med f.eks. salat, foccacia-brød, eller kartoffelmos og grønne bønner. Skal den søde tand også have sit, kan du også nappe en tiramisu til dessert eller en hjemmelavet limonade.

Cofoco le marché har ingen telefon, og da menuen ligger fast, og maden er klar, kan du ikke bestille på forhånd, men blot stille dig i kø. Cofoco-folkene lover, at de har nok til alle.

Cofoco le marché åbnede i marts 2006, hvor det franske bageri Marie-France før lå. I august 2006 åbnede Cofoco le marché på Østerbro.

I efteråret 2012 har Cofoco i alt fire Le marché butikker i København; på Værnedamsvej, Østerbrogade, Falkoner Allé og Islands Brygge.

Hvad: Cofoco le marché
Hvor:
Værnedamsvej 2, 1619 København V
Østerbrogade 64, 2100 København Ø
Falkoner Allé 32, 2000 Frederiksberg
Islands Brygge 83B, 2300 København S

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.