Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/04/10

Cofoco åbner kæmpe gastropub på hemmeligt hotel

  • Foto: Ikke oplyst
Cocofos hidtil største restaurant bliver en gastropub. Den skal ligge på et københavnsk hotel, som endnu er hemmeligt.

Knap har Olsen-drengene Blom & Willumsen annonceret, at åbner de fredag 9. april åbner den tidligere Gyldne Fortun ved Højbro Plads som B&W Gastropub, før det slipper ud at også det hidtil største spisested, som restaurant-imperiet Cofoco har åbnet, bliver en gastropub.

Afternoon tea og pies
Torben Klitbo fra Cofoco, som mange kender fra DRs program Aftenshowet, hvor han om torsdagen kokkerere, vil endnu ikke ud med, hvor hans gastropub skal ligge. Han fortæller dog, at den store, nye gastropub kommer til at servere afternoon tea, lækre kødpies, måske en retro Beef Wellington (oksemørbrad indbagt i butterdej med champignen), helt sikkert en Shepherds Pie (kødragout med kartoffelmos over og grationeret) og bread & butter pies- og sponge cakes til den søde tand.

Det er nye kulinariske toner i forhold til, hvor Torben Klitbo fortalte i marts, hvor det var en kæmpe-bistro, som var på tegnebrættet.

Restauranten får plads til 160 gæster i restauranten og op til 250, hvis man tæller de tilhørende selskabslokaler med.

På hemmeligt hotel
Adressen vil Torben Klitbo ikke ud med, selvom det nye spisested åbner i april. Hårdt presset røber han dog, at den nye gastropub ligger på et københavnsk hotel.

Se her hvor AOK tror Cofoco åbner gastropub

Kender Olsen-drengene
Ikke blot åbner Jakob Blom og Torben Klitbo næsten synkront og alligvel uafhængigt af hinanden  et gastropub-inspireret spisested, de har også arbejdet sammen. Torben Klitbo stod i kokkelære på den nu lukkede Konrad, der i 1990'erne og begyndelsen af 2000 var byens hippe jetset- og fest-sted.

Læs mere
Torben Klitbo: Portræt af en ny generations restaurantmatador

Cofofo-imperiet


Læs også
Læs også interviewet fra 2007 med Torben Klitbo