Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/05/14

Cock's & Cows SP34

  • Foto: PR Foto: PR
Cock's & Cows har udvidet med ny restaurant og sætter baconcocktails på kortet.

Det gamle Hotel Fox på Jarmers Plads har været igennem en større renovering. Da de sidste håndværkere forlod adressen i april 2014, stod SP34 klar - opkaldt efter Sankt Peders Stræde nr. 34 - et nyt 4-stjernet hotel med en stram designerprofil.

Samtidig åbnede Cock's & Cows deres restaurant nr. 2 efter lang tids tilløb.

”Vi har fået mange tilbud om nye placeringer til Cock's & Cows, men med det her projekt sagde hjertet endelig ja. Vi arbejder ikke ud fra en fastlagt ekspansionsstrategi og gider ikke copy-paste løsninger, som ellers er tendensen. Hvert projekt skal have sit unikum at byde på – ellers dør vi sgu alle sammen lidt indeni. Og her har vi fået mulighed for at lave noget nyt og anderledes – både med indretningen og menuen,” fortæller medejer Daniel Knuttel fra Cock's & Cows.

Cock's & Cows SP34 har dermed ikke bare tænkt sig at importere deres ellers succesrige koncept fra Gammel Strand. Ny restaurant betyder også nye ting på menuen.

”SP34 er et sjovt projekt at være en del af, da alt kendt design er bandlyst, hvilket giver nogle kreative benspænd. Desuden har det været sjovt at lave et menukort til internationale hotelgæster. Vi er synonym med kvalitetsburgere, og det bevæger vi os selvfølgelig ikke væk fra. Men nu kommer der også græsfordrede steaks til menukortet, så man har mulighed for at sætte tænderne i Danmarks gladeste og sundeste køer. Og så naturligvis en pissegod amerikansk vinliste, som vi har lavet med vores nye ven og nabo, Kenn Husted. Der bliver hyggeligt her i Sankt Pederstræde”, siger Daniel.

Cock's & Cows SP34 introducerer også en nyt cocktailkort, så man har noget af drikke i den gårdhave som hører til. Ny på kortet er f.eks.den såkaldte Man Mary, der i princippet er en Bloody Mary med bacon i.

Sankt Peders Stræde huser allerede populære steder som BROR og Din Nye Ven og rundt om hjørnet i Teglgårdstræde ligger Tire Bouchon og Oliver & The Black Circus.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.