Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/05/16

Cock's & Cows Ravnsborggade

Cock's & Cows Ravnsborggade

Ravnsborggade 14
2200 København N

Åbningstider

Køkken
Søn-tors:12:00 – 21:30
Fre-lør: 12:00 – 22:30
Cocktailbar
Søn-ons: 12:00 – 23:00
Tors-lør: 12:00 – 00:00

Kontakt

69 69 60 00
 

Køkkentype

Burger

 

 

 

  • Foto: PR Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Den kendte københavner-burgerkædes restaurant på Nørrebro.

Efter lang tids søgen efter de perfekte lokaler fandt holdet bag Cock’s & Cows endelig deres 4. restaurant. De faldt pladask for de gamle lokaler på Nørrebro, som rummer i alt 450 kvadratmeter fordelt på to plan.

Se billederne: Cock's & Cows sejrede til Byens Bedste i Vega

Nærmere betegnet er det på Ravnsborggade 14, at det überpopulære burgerbrand har åbnet deres fjerde filial. Kædens tre andre restauranter ligger på Gammel Strand, på Rosenvængets Allé og på Hotel SP34 ved Jarmers plads i Indre By.

”Jeg synes, at Ravnsborggade er en af de mest charmerende gader i København, og der er et godt leben her, som vil gå godt i spænd med vores koncept. Det var virkelig kærlighed ved første blik”, siger medejer Daniel Knuttel.

 

Foto: PR

”Vi har ikke nogen vækststrategi, der styrer, at vi skal åbne nye restauranter. Vi gør det, hvis vi finder det rigtige sted, hvor lokalsamfundet og konceptet passer sammen – og det føler vi, det gør her”.

I de charmerende lokaler vil man både kunne sætte sig med sin bærbare og snuppe en kop kaffe, drikke cocktails med vennerne i den store bar, eller nyde en god burger og en øl med familien.

Tjek også: Er det her Københavns vildeste burger?

I den store, høje kælder er der rig mulighed for en stemningsfuld aften, hvor de bløde sofaer, der slanger sig igennem lokalet, skaber de perfekte rammer for en god aften med lækker mad og drikke.

Mere fokus på bæredygtighed og økologi
Vinderen af Byens Bedste Burger i ’12, ´14 og ’15 glæder sig samtidigt også til at præsentere deres nye menukort med øget fokus på økologi, bæredygtighed og kvalitet – en del af deres Good Company-filosofi.

De kendte burgere som Zé Brazil, Cheese ’N’ Smoke, The Governator og de andre klassikere er stadig at finde på kortet, men i opgraderede versioner med bedre råvarer. Derudover indeholder det nye kort nye tiltag på den grønne side med en veganer-burger og nye salater samt en økologisk isdessert.

Læs også: Her er 13 nye restauranter du skal kende

”Det har været enormt vigtigt for os, at finde balancen mellem at udvikle Cock’s & Cows i en mere bæredygtig retning, samtidig med at vi er tro mod produkt, koncept og ikke mindst smag. Alt kød i vores burgere er nu fra velfærds- og frilandsdyr samt salaten og flere andre råvarer er økologiske”, siger køkkenchef Irene Mai.

Hvad: Cock’s & Cows
Hvor: Ravnsborggade 14
Hvornår: Åbnede torsdag d. 5. maj

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.