Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Cocks & Cows på Gammel Strand

Cocks & Cows på Gammel Strand

Gammel Strand 34
1202 København K

Åbningstider

Køkkenet er åbent alle dage 11-22.30, baren til 24 (fre-søn dog 02)

Kontakt

+45 69696000
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Burger

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Cocks & Cows på Gammel Strand vil gerne lave byens bedste burger og er kommet godt ind i burgerkrigen. Om aftenen serverer der cocktails bagefter.

... 

Allerede før den officielle åbning lignede Cocks and Cows en succes. Fra første dag myldrede gæsterne ind for at smage endnu et bud på byens bedste burger i den langvarige Københavnske burgerkrig.

Nu er krigen rykket til Indre By og ind på Gammel Strand, hvor fiskekonerne en gang solgte rødspætter, men hvor der nu mest er let metrobyggerikaos.

Cocks and Cows ligger i nummer 34. Her er to etager og storgårdhave og stilen er nordisk møder deisgner-cowboy med masser af træ, røde båse og lækre lamper.

Mulighederne er ikke mange. En lille barmenu med fritter og blæksprutter. Burgere, der nok har andre navne, men som ligner udvalget på byens øvrige burgerbarer. Med ost, med guacamole, med blåost eller bare med mere kød.

Personalet er ungt, men smilende og imponerende effektivt på en torsdag, hvor døren igen og igen gik op og slusede især store grupper af mænd først i tyverne ind i rummet. De finder pladser, viser på plads, kommer ned og tager mod ordrer og afleverer rapt, så man slipper for at hænge i baren og forsøge at få opmærksomhed.

Der er tænkt på detaljerne. Glassene til øllene står i fryseren, der er brændemærket et lille stempel ind i toppen af burgerbollen, og den holdes sammen med en træpind prydet af en chili – som lige er stegt let, så den kan smages.

Det er en klassisk burger på niveau med bedre caféer eller burgerbarer. En blød bolle dog med substans, som kan skæres i stykker uden motorsav og beskyttelsesudstyr, frisk salat, både hjertesalat og feldsalat, lidt tomat og tilbehør, varierende efter valg af burger. Også her er de klassiske muligheder, dobbelt burger, med guacamole, med ost eller bacon. Der er også mulighed for en ’bøf’ af kikærter til vegetaren eller en ribbenstegsandwich til dem, der drømmer om svin.

Cocks and Cows har op til åbningen erklæret, at de til priser på fra 68 kr. ville lave byens bedste burger, men kun én burger koster 68 kroner og prisen steg hurtigt til 78 kr. Resten koster op til 118 kr. for en med to bøffer og det Schwartzneggeragtige navn The Governator.

Dertil kunne pommes frites (eller en salat, hvis man er den sunde type) og tilhørende salsa eller og guacamole, cola eller øl. Også postevand skal man betale for.

Cocks and Cows serverer også cocktails, og især Passion for Cocks sælger rigtig godt.

Stedet holdt åbningsreception 10. september 2010.

Læs mere om byens resteauranter på AOK's site
Læs også: Hvor er byens bedste burger
Læs også: De 5 gode burgere
Læs også: Burgerkrig under opsejling

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Informative Information

I am absolutely enjoying your website. You definitely have some huge approaching and great stories.
computer tech support 247

 

Klart et besøg værd

Jeg var ude med min veninde i fredags, for at spise noget mad og drikke et par cocktails.
Vi besluttede os for at tage på Cocks and Cows og se hvis det var muligt at få bord. Da vi kom ind af døren blev vi sendt ned i deres bar i underetagen, hvor vi ventede ca 30 min. Her kunne vi nyde en lækker cocktail med mango, som var dejlig forfriskende.
Det virkede til at der var rigtig travlt med en masse mennesker, men stemningen var helt i top og lige hvad vi havde lyst til.
Min veninde og jeg besluttede os begge for at spise deres New Yorker burger med groft brød. Hertil bestilte vi deres twister fries og salted fries. Der gik ca 20 min før at maden ankom og wow sikke dog en oplevelse. Kødet i burgeren var utrolig lækkert. Tjeneren fortalte at steak kødet var grillet og derefter skåret i skiver og lagt ind i burgeren. Jeg har aldrig prøvet twister fries før, men det kan klart anbefales og så eventuelt med lidt lækker estragon mayo til.

Besøget var helt sikkert det værd, og hvis man ønsker bare en aften ude og drikke et par cocktails, så kan deres bar i underetagen klart anbefales.

 

Kan varmt anbefales

"Jeg havde forleden inviteret min familie til fødselsdagsmiddag på Cocks and Cows. Jeg har været der et par gange før, men for resten af min familie var det første gang. Heldigvis havde vi booket bord for der var ekstremt travlt og mennesker ventende i baren. Jeg bestiller ofte deres Illegal burger på groft brød, der bliver serveret med en stor grillet jalapeno på toppen. Burgeren er lige tilpas stærk i forhold til hvad jeg kan lide og så ser det fedt ud med den grillede jalapeno på toppen. Vi besluttede os for at dele et par skåle med forskellige sides, for alle kunne prøve lidt forskelligt. Vi bestilte deres twister fries, onion rings og bbq wings. Deres sideorders var rigtig lækre og det var godt man selv kan vælge tilbehør, så alle i selskabet kan dele og prøve forskellige ting. Jeg kan klart anbefale deres bbq wings med deres bbq sauce. Vi havde en rigtig sød tjener, der fortalte os om deres nye brownie på menukortet. Selvom alle fra min familie var godt mætte efter alt maden besluttede vi os for at prøve denne dessert og få kaffe til. Brownien blev serveret med vaniljeis og det var rigtig lækkert. Dog var ingen af os sultne nok til at få prøvet deres milkshakes. Alt i alt var det en rigtig god aften med både lækker mad og rigtig venlig betjening. Tjenerne tog godt imod de besværlige bestillinger, som min familie havde og det var et godt plus. En god anbefaling til andre er, at altid prøve at bestille bord. Det virker til man aldrig kan være sikker på at få et bord hurtigt, hvis man bare går ind fra gaden så husk at bestille bord."

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester