Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/09/17

Cock’s & Cows Kødbyen

  • Kødboderne 9 i Kødbyen er blevet til en kæmpe burgerrestaurant og cocktailbar. Foto: Magnus Larsen Ravn

    Kødboderne 9 i Kødbyen er blevet til en kæmpe burgerrestaurant og cocktailbar.

    Foto: Magnus Larsen Ravn
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
500 kvm burgerbar og cocktailbar midt i altid livlige Kødbyen.

Byens Bedste Burger-vinder 2012, 2014, 2015 og 2016 - Cock's & Cows - er rykket ind i Kødbyen.

Se billederne: Cock's & Cows sejrede til Byens Bedste i Vega

Det er den sjette restaurant, det überpopulære burgerbrand åbner. Kædens fem andre restauranter ligger på Gammel Strand, på Rosenvængets Allé, Ravnsborgade, Prags Boulevard og på Hotel SP34 ved Jarmers plads i Indre By.

Tjek også: Er det her Københavns vildeste burger?

Cock’s & Cows Kødbyen ligger på adressen Kødboderne 9. Det er lige overfor Inco og i de lokaler Nose2Tail – Meat & Seafood tidligere lå i.

Hvad de fleste måske ikke husker i dag, så var Cock’s & Cows tilbage i 2010 en af de første restauranter til at kombinere restaurant med cocktailbar - og den tradition fører de nu atter videre i Kødbyen.

“Udover at være vores første restaurant på Vesterbro vil den også være udstyret med vores største cocktailbar til dato og en ny cocktail-menu, udviklet specielt til Kødbyen. Og så tør vi godt love flere tiltag skræddersyet nattelivet løbende, uden at love for meget”, fortæller medejer Daniel Knuttel.

Foto: PR

Læs også: Om lidt åbner tre-etagers cocktailbar og gourmetrestaurant i toppen af Axel Towers

Cock’s i deres navn står nemlig hverken for haner eller det mandelige kønsorgan, men er derimod for cocktails. Restauranten er på 500 kvm og har plads til 130 seatings, men endnu flere kan nyde stemningen i den store cocktailbar, som følger med oveni hatten.

Det ekstra store fokus på cocktails betyder også, at der bliver lavet et helt nyt og særligt cocktailkort til Kødbyen. Fredag og lørdag skrues der op for feststemningen med live djs og udvidet åbningstid til kl. 01.30 fredag og lørdag, så man kan nyde deres nye koncept - NATMAD, hvor køkkenet altså holder åbent for natteravnene, eller dem på vej hjem, som lige får en lille sult.

Læs også: Christianshavn har fået ny biks med fråderen issandwich

Hvad: Cock's & Cows Kødbyen
Hvor: Kødboderne 9, Vesterbro
Hvornår: Åbner lørdag d. 23. september 2017

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.