Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 17/02/17

Cock’s & Cows åbner i endnu en bydel

  • Foto: PR Foto: PR
Burgerkrigen er rykket til øen. Drømmen om at servere Cock’s & Cows burgere på Amager bliver nu endelig en realitet.

Burgerlove og forårskuller.

Cock’s & Cows har længe ville flirte med den amar’kanske befolkning, og drømmen bliver til virkelighed, når de åbner på hjørnet af Amagerbrogade og Prags Blvd. til april.

Læs også: Bål på en helt ny måde: Hotelrestaurant serverer gourmet-snobrød

»Vi glæder os som små børn til at skabe en megahyggelig, intim og stemningsfuld restaurant,« siger medstifter Daniel Vesti Knuttel.

»Vi har kigget på lokalerne i mange år og endelig kom muligheden. Nu ser vi bare frem til at slå dørene op til vores burger-biks og invitere folk indenfor.«

Lokalet kommer både til at indeholde en restaurant I to afdelinger, åbent køkken, cocktailbar, hyggestue og et selskabslokale. Alt bliver indrettet i ægte Cock’s & Cows stil, og også selskabslokalet bliver en hyggelig oase med ligeså meget charme som resten af restauranten.

Læs også: Legendariske Montmartre har jazzet deres restaurant op i de høje toner

»Vi har i anledning af den nye restaurant skabt, hvad vi mener, er den perfekte økologiske pommes frites. Historien om de hollandske kartoffelkoner der plantede kartofler på øen, imens deres mænd hjalp Christian den 4. med at bygge kanaler på Chr. Havn, krævede vores respekt - særligt når nu vi laver det, vi laver. Det har bestemt ikke været nemt at finde den rigtige økologiske kartoffelsort, men vi er ret tilfredse med resultatet. Håber folk på Amager og de andre restauranter er enige.«

Cock’s & Cows Prags Blvd. åbner med de nye fritter i starten af april.