Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/09/10

Cocks & Cows

Cocks & Cows

Gammel Strand 34
1202 København K

Åbningstider

Køkkenet er åbent alle dage 11-22.30, baren til 24 (fre-søn dog 02)

Kontakt

+45 69696000
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Burger

Måltider

Middag

 

 

 

  • Fra burger- og cocktailbaren Cocks  Foto: Else BjørnFra burger- og cocktailbaren Cocks Foto: Else Bjørn
Cocks & Cows på Gammel Strand vil gerne lave byens bedste burger og er kommet godt ind i burgerkrigen. Om aftenen serverer der cocktails bagefter.

... 

Allerede før den officielle åbning lignede Cocks and Cows en succes. I lokalerne, som baren Tender tidligere havde mere end svært ved at fylde, myldrer gæsterne ind for at smage endnu et bud på byens bedste burger, en kamp som Henrik Yde fra Kiin Kiin med Burger & Bun indledte på Istedgade.

Nu er krigen rykket til Indre By og ind på Gammel Strand, hvor fiskekonerne en gang solgte rødspætter, men hvor der nu mest er let metrobyggerikaos.

Cocks and Cows ligger i nummer 44, et par trin nede i kælderen. I første rum er cocktailbaren Tenders gamle disk bevaret og her er mulighed for at hænge og spise småretter i baren eller sidde i vinduet og få en burger. I det næste rum er der regulære borde.

Mulighederne er ikke mange. En lille barmenu med fritter og blæksprutter. Burgere, der nok har andre navne, men som ligner udvalget på byens øvrige burgerbarer. Med ost, med guacamole, med blåost eller bare med mere kød.

Personalet er ungt, men smilende og imponerende effektivt på en torsdag, hvor døren igen og igen gik op og slusede især store grupper af mænd først i tyverne ind i rummet. De finder pladser, viser på plads, kommer ned og tager mod ordrer og afleverer rapt, så man slipper for at hænge i baren og forsøge at få opmærksomhed.

Der er tænkt på detaljerne. Glassene til øllene står i fryseren, der er brændemærket et lille stempel ind i toppen af burgerbollen, og den holdes sammen med en træpind prydet af en chili – som lige er stegt let, så den kan smages.

Det er en klassisk burger på niveau med bedre caféer eller burgerbarer. En blød bolle dog med substans, som kan skæres i stykker uden motorsav og beskyttelsesudstyr, frisk salat, både hjertesalat og feldsalat, lidt tomat og tilbehør, varierende efter valg af burger. Også her er de klassiske muligheder, dobbelt burger, med guacamole, med ost eller bacon. Der er også mulighed for en ’bøf’ af kikærter til vegetaren eller en ribbenstegsandwich til dem, der drømmer om svin.

Cocks and Cows har op til åbningen erklæret, at de til priser på fra 68 kr. ville lave byens bedste burger, men kun én burger koster 68 kroner og prisen steg hurtigt til 78 kr. Resten koster op til 118 kr. for en med to bøffer og det Schwartzneggeragtige navn The Governator.

Dertil kunne pommes frites (eller en salat, hvis man er den sunde type) og tilhørende salsa eller og guacamole, cola eller øl. Også postevand skal man betale for.

Cocks and Cows serverer også cocktails. Stedet holdt åbningsreception 10. september 2010.

Læs mere om byens resteauranter på AOK's site
Læs også: Hvor er byens bedste burger
Læs også: De 5 gode burgere
Læs også: Burgerkrig under opsejling

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Informative Information

I am absolutely enjoying your website. You definitely have some huge approaching and great stories.
computer tech support 247

 

Klart et besøg værd

Jeg var ude med min veninde i fredags, for at spise noget mad og drikke et par cocktails.
Vi besluttede os for at tage på Cocks and Cows og se hvis det var muligt at få bord. Da vi kom ind af døren blev vi sendt ned i deres bar i underetagen, hvor vi ventede ca 30 min. Her kunne vi nyde en lækker cocktail med mango, som var dejlig forfriskende.
Det virkede til at der var rigtig travlt med en masse mennesker, men stemningen var helt i top og lige hvad vi havde lyst til.
Min veninde og jeg besluttede os begge for at spise deres New Yorker burger med groft brød. Hertil bestilte vi deres twister fries og salted fries. Der gik ca 20 min før at maden ankom og wow sikke dog en oplevelse. Kødet i burgeren var utrolig lækkert. Tjeneren fortalte at steak kødet var grillet og derefter skåret i skiver og lagt ind i burgeren. Jeg har aldrig prøvet twister fries før, men det kan klart anbefales og så eventuelt med lidt lækker estragon mayo til.

Besøget var helt sikkert det værd, og hvis man ønsker bare en aften ude og drikke et par cocktails, så kan deres bar i underetagen klart anbefales.

 

Kan varmt anbefales

"Jeg havde forleden inviteret min familie til fødselsdagsmiddag på Cocks and Cows. Jeg har været der et par gange før, men for resten af min familie var det første gang. Heldigvis havde vi booket bord for der var ekstremt travlt og mennesker ventende i baren. Jeg bestiller ofte deres Illegal burger på groft brød, der bliver serveret med en stor grillet jalapeno på toppen. Burgeren er lige tilpas stærk i forhold til hvad jeg kan lide og så ser det fedt ud med den grillede jalapeno på toppen. Vi besluttede os for at dele et par skåle med forskellige sides, for alle kunne prøve lidt forskelligt. Vi bestilte deres twister fries, onion rings og bbq wings. Deres sideorders var rigtig lækre og det var godt man selv kan vælge tilbehør, så alle i selskabet kan dele og prøve forskellige ting. Jeg kan klart anbefale deres bbq wings med deres bbq sauce. Vi havde en rigtig sød tjener, der fortalte os om deres nye brownie på menukortet. Selvom alle fra min familie var godt mætte efter alt maden besluttede vi os for at prøve denne dessert og få kaffe til. Brownien blev serveret med vaniljeis og det var rigtig lækkert. Dog var ingen af os sultne nok til at få prøvet deres milkshakes. Alt i alt var det en rigtig god aften med både lækker mad og rigtig venlig betjening. Tjenerne tog godt imod de besværlige bestillinger, som min familie havde og det var et godt plus. En god anbefaling til andre er, at altid prøve at bestille bord. Det virker til man aldrig kan være sikker på at få et bord hurtigt, hvis man bare går ind fra gaden så husk at bestille bord."

 

Betjeningen kan man ikke klage over, han udeblev helt

Torsdag den 24/jan 2014 kl 18:15 startede vores besøg hos Cocks &Cows Strandgade, 18:25 var ordren afgivet efter 45 min kom tjeneren for at bekræfte ordren, kl 19:30 fik vi drikkelsens, og kl 19:45 kom maden. På det tidspunkt havde en af gæsterne opgivet og forladt Cocks & Cows. Og det er sidste gang jeg er der, maden var ikke speciel god, ikke 1 1/2 time ventetid værd. Og luften i teltet i gården mindede mest om en kloak. Ingen stjerner fra mig de kan få et kryds i min sorte bog.

Det værste var at da det gik op for tjeneren at vi havde ventet så længe var reaktionen at han ikke turde betjene os mere, så ingen ekstra drikkelse og betaling måtte vi rejse os og fange tjeneren i farten.

 

Burgerlicious

At skulle på Burger restaurant er ikke noget der lyder fancy, men på Cocks and Cows, er alt fra lokaler, indretning og deres hyggelige gårdhave med varme til deres lækre burgere, twirly fries og cremede shakes perfekt! Bestemt et godt valg både til take away i din dovne weekend og et hyggeligt måltid med vennerne. Top karakterer fra den skeptiske burger spiser :)

 

Jeg var tilbage i New York..

Efter et par lidt blandede oplevelser på Cocks & Cows efter flytningen til de nye lokaler, må vi ovenpå vores besøg i onsdags, lætte på hatten. Stuvende fuldt en onsdag aften, men stadig service uden dikkedarer. Jeg ved ikke om det er det amerikanske koncept, de nu for alvor har taget til sig, men jeg har ikke set lignende opmærksomhed, siden mine år i USA. At næsten alle tjenere talte engelsk gav yderligere en fornemmelse af at jeg var tilbage i Greenwich NY.
Maden rigtig god! - men har fået et europæisk touch. Måske lidt for meget grønt efter min smag, men alt var friskt og lækkert.
Vi ses snart igen, så håber jeg i kan holde niveauet...

 

Sten i maden og flækket tand!

Jeg kommer aldrig på cock's & cows igen!! Vi var ude og for at have en hyggelig middag og havde hørt om stedets mad som vi ville prøve. Vi bliver mødt med en kæk tjener som fortæller os at der er 30 min ventetid. Allerede der har man lyst til at gå, når man får en kæk kommentar. Men vi valgte at blive fordi vi nu endelig var kommet og ville prøve stedet. Efter 50 min får vi et bord og vi får bestilt. Der er rigtig travlt og vi får vores sodavand 20 minutter inden maden, så den er godt flad. Nå men sådan er det. Vi begynder at spise, men jeg synes at min burger knaser lidt. Da jeg tager bid nr 3 så tygger jeg på noget hårdt og min tand flækker!! Jeg spytter det ud og det er en lille sten. Jeg går op til en tjener og fortæller hvad der er sket og at der er jord/sten i min burger/salat. I stedet for at komme ned og kigge henviser han mig til en anden tjener som jeg går ud fra har noget mere at sige. Men han gider heller ik komme ned og se efter og stikker mig bare et visitkort fra stedet med en email på jeg kan skrive og klage til... WTF!!!.. Jeg står helt uforstående og spørg om de ikke vil tilse maden så det ikke sker for andre og evt sige det til køkkenet. Men tjeneren fortæller mig bare flabet at alt hvad de bruger kommer pakket og klar udefra og er skyllet osv. De sætter det bare sammen så derfor kan de intet gøre da tingene er klar. Derfor jeg skal skrive til mailen så de kan kontakte deres leverandør.... Det jo helt vildt dårlig service og jeg står bare der og føler mig dum med en flækket tand! Jeg vælger ikke at røre resten af min mad, da jeg ikke ønsker flere ulykker og vi går op til kassen, hvor en tredje tjener kommer og kræver hele beløbet betalt... Omg!!! På det tidspunkt gad jeg ikke engang snakke mere med nogen og valgte bare at betale for lortet og skride! Har også sendt en mail og forklaret sagen, men har overraskede nok IKKE fået et svar. DÅRLIG SERVICE!!!! så hvis du vil har jord og sten i din mad og en forklaring om at det er alle andres skyld en dem der faktisk laver maden, så gå på cock's & cows!!

 

Skuffende oplevelse

Har spist der i sidste uge og desværre var der lang ventetid og maden var ikke noget specielt.
Vi fik at vide at der var 20min ventetid på bord som så trak ud til 30min og derudover måtte vi vente på maden i en halv time. Vi bestillte cola som var ret vandblandede og flade. Derudover var maden ikke noget særligt.
Ikke et sted jeg kan anbefale eller jeg tager hend igen.

 

Godt kommet igen

Som mange andre har beskrevet, så har jeg også oplevet en anden side af Cocks and Cows efter flytningen til større lokaler. Særligt servicen var anderledes og dårligere end tidligere.

Jeg bestemte mig dog for at klage over min dårlige oplevelse, og til stedets store ros, så tog de det utroligt seriøst. Vi blev inviteret tilbage til en kompensations middag, og her må jeg sige at maden og servicen bestemt var tilbage i god form.

Min endelig konklusion er derfor, at Cocks and Cows har haft nogle opstartsvanskeligheder efter flytningen, men at de nu igen har fået styr på det :)

 

Flabet betjening! Kommer der aldrig igen

Var på cocks idag for at fejre min kærestes færdiggørelse af udd. Alle bestilte fra en meget ung, ny og lige lovlig kæk tjenerdreng, jeg bestilte en pulled pork salat. Da maden kom var alles retter lækre og veltilberedte, men der var desværre helt tydeligt jord og jordsmag i min salat. Jeg kalde på tjeneren og forklarede ham problemet, hvorefter han gik med min tallerken. Han kom tilbage 2 min efter med den samme tallerken og prøvede at overbevise mig om at det altså var peber.. Jeg forklarede ham.. Igen.. At jeg også først havde troet det var peber, men at den klare smag af jord fortalte mig noget andet. For at modbevise min påstand om jord i maden begyndte han at forklare en lang smøre om, at de fik salaten udefra, allerede vasket, så det var fuldstændig umuligt at det var jord!! Jeg forstalte ham at jeg egentlig var ligeglad med hvem der skyllede deres salat, men at min desværre bare ikke var blevet skyllet ordentligt, at det bestemt ikke var peber, og at jeg selvfølgelig ville have en ny tallerken.. Uden jord. Efter 10 min. Kommer en pige (formodentlig manageren) tilbage med en ny salat, sætter den foran mig og siger højt og tydeligt "her er en ny salat.. UDEN peber". Det var fuldstændig forrykt! Jeg sagde til hende at det synes jeg var en utrolig flabet måde at snakke til mig på, når nu der var jord i min mad, og når nu det bestemt IKKE var peber!! Herefter begynde hun at ae mig på skulderen og sige, at det bestemt ikke var hendes mening at være flabet.. Hvordan skal den kommentar ellers opfattes?? Da andre i vores større selskab gav udtryk for at hendes udtalelse var dybt upassende og flabet, skulle hun også over og ae dem og "undskylde" samtidig med at hun brugte lang tid på at forklare at det netop var hendes job IKKE at være flabet.......!?!?! Jeg havde efter den behandling fuldstændig mistet appetitten for frokost. Hun spurgte mig om hun så bare skulle tage min mad tilbage til køkkenet og slette det fra regningen, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja tak til. Da vi skulle betale måtte vi selv bede om at få min ikke eksisterende frokost slettet fra regningen, hvilket hun åbenbart havde "glemt". Jeg har oplevet meget, men dette er den mest ubehøvlede behandling jeg nogensinde har fået!
Jeg har tidligere været rigtig glad for cocks n cows mad og betjening, jeg ved desværre ikke hvor i flytningen de tabte deres gode service og fandt deres talent for at ansætte så inkompetent servicepersonale, men det er i hvert fald sidste gang jeg sætter mine ben det sted!!

 

Slut

Så er det desværre definitivt slut med at spise på Cocks & Cows. Efter de er flyttet er kvaliteten blevet væk.

Vi har været stamgæster helt fra start og det har været vores yndlingsburgersted i København. Anden gang i træk har vi fået serveret burgere hvor brødet er totalt smadret og ligner mere brødkrummer end en bolle. Kødet som skulle være 180 gr. er skrumpet gevaldigt fra tidligere. Bacon var slatten og uappetitlig og det hele blev så druknet i en halv liter ketchup. Burgeren lignede generelt noget der var smidt sammen på en tilfældig måde.

Tjeneren, som åbenbart kendte os fra tidligere besøg, spurgte om alt var ok og han kunne formentlig se at min tallerken lignede noget der havde været i gennem en blender. Jeg forklarede situationen og han var ked af det og spurgte om vi kunne vente lidt således at han kunne informere manageren. Ham mødte vi ude ved betalingen og sjældent har jeg set mage til inkompetence da han var fuldkommen ligeglad med vores kommentarer og gik væk efter et ”nåh”.

Der findes meget bedre burgere på de fleste cafeer i området og det giver ingen mening længere at blive ved med at besøge Cocks & Cows. Tror stedet dør stille og roligt indenfor de næste par år. Desværre.

 

Ventetid og dårlig mad på den nye Cocks & Cows

På den gamle Cocks & Cows-restaurant var der hyggeligt, god betjening og god mad. Men den nye, meget store restaurant virker mest af alt som en pengemaskine.

Til at starte med skulle vi vente 15 minutter på et bord. Faktisk kort ventetid taget i betragtning af, at det var lørdag aften, og vi ikke havde bestilt bord. Og tjeneren var også hurtig til at komme og tage imod vores bestilling.

Men så tog det også oceaner af tid derfra. Til at starte med gik der 45 minutter uden skyggen af mad. Så sagde tjeneren, at der gik to minutter, så var maden klar.

Så gik der yderligere 15 minutter. Så sagde en anden tjener, at der var mange kunder, og der derfor kunne være lidt ventetid. På Cocks and Cows er en time åbenbart LIDT ventetid.

Så gik der yderligere 10 minutter inden vi fik vores mad. Maden var lunken, og vores burgere havde en kraftig, overdøvende bismag af kul. Og vores Chili Fries kunne fordeles mellem to kategorier: Dem, der var stenhårde og dem, der ikke smagte mere krydret end et glas babymad.

Vi bad om regningen, og tjeneren sagde, at nu ville restaurantchefen komme ned til os, så vi kunne få aftalt en reducering af prisen.

Så gik der 15 minutter, inden tjeneren igen kom og sagde, at vi kunne få 50% rabat. For at komme hurtigt væk, tog vi imod det tilbud, men den mad var ikke to potter pis værd, pardon my french. Junkfoodrestauranter virker som det rene Noma i forhold til Cocks and Cows. Jeg kan bestemt ikke anbefale det til nogen, medmindre man altså godt kan lide at vente over en time på mad, der smager af kul.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester