Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/09/16

Co-ma Bistro

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
Det tidligere Borellas Hjørne er blevet til cocktails og mad - Co-ma.

Co-ma er en forkortelse af Cocktails og mad. Det er jo til at forstå og faktisk lige præcis, hvad Co-ma byder på.

Her er maden italiensk/fransk inspireret med blandt andet hjemmelavet pasta, antipastibræt og calamari fra støvlelandet samt moules frites, confit de canard og tarte tatin fra de nordlige naboer. Kokken er svensk, hedder Lasse Wikberg og arbejdede senest på et norsk luksusresort i Tromsø.

Menukortet er holdt simpelt med 12-15 retter for at fokusere indsatsen og hæve niveauet. De fleste forretter ligger i prislejet omkring de 85 kroner, mens hovedretterne befinder sig omkring 150 kroner.

Cocktails koster omkring 75 kroner stykket og der er flere signaturcocktails på kortet. Derudover kan man selvfølgelig også få øl, kaffe, vand samt vin. Vinkortet er naturligvis fokuseret på Italien og Frankrig, men der har også sneget sig et par spanske, tyske samt oversøiske ind.

Hulestemning Når man kommer ind på Co-ma bliver man budt velkommen af baren og til venstre i lokalet ligger restaurantdelen. Til højre cocktailsdelen, men det er ikke regler, der ikke kan ophæves, så man kan i princippet spise hvor man vil og drikke, hvor man vil.

Der er traditionelle mørke bistro træstole til at sidde i og en lang bænk løbende langs hele den ene væg.

Der kan sidde 58 indenfor og 40 udenfor på det kendte Østerbro hjørne af Århusgade og Løgstørgade, når solen lokker udeserveringen frem.

Co-ma åbnede i december 2013. På adressen lå tidligere Borellas Hjørne.

Brugeromtale
Oprettet af: René Bjørn Jensen 6. dec 2013
Senest redigeret af René Bjørn Jensen 6. dec 2013

Åbnede i dag d. 6. december 2013

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.