Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 10/10/12

Claus Meyer åbner kageshop med Morten Heiberg

Tidspunkt

Fredag 12. okt. 2012, kl 10:00

Magasin du Nord

Kgs. Nytorv 13
1095 København K

Åbningstider

Man-søn:10:00-20:00

Kontakt

33 11 44 33
 

 

  • Foto: Kim Haugaard Foto: Kim Haugaard
Meyers Bageri i Magasin på Kgs. Nytorv får på fredag 12. oktober vokseværk, når kageshoppen Creme de la creme åbner med seks kager på menukortet.

...

Det er noget af et driftigt makkerpar, der nu åbner butik sammen. De fleste kender Claus Meyer og hans mange projekter, og ved hans side står Morten Heiberg, som med over 10 kogebøger er blevet landets dessertkonge. De er gået sammen om en af deres fælles yndlingsspiser - kager.

'Det kommer nok ikke bag på nogen, at jeg altid har elsket at lave kager. Efter at have fået mine kagebutikker rendt godt i gang i Japan, har jeg efterhånden et stykke tid tænkt på at komme i gang herhjemme. RADIO og Noma er jo gode eksempler på styrken i makkerskaber, og så er det også nogen gange sjovere at løfte i flok, især når man stoler på hinanden, og vi har jo immervæk været kammerater i 16 år,' siger Morten Heiberg i en pressemeddelelse.

Claus Meyer uddyber: 'Jeg har kendt Morten siden han startede i Chokolade Compagniet i 1996, hvor han var med til at introducere Valrhona i Danmark. Han nyder bred anerkendelse som en af de mest talentfulde konditorer i sin generation, og jeg glæder mig meget til vores samarbejde.'

Hvorvidt bukserne er begyndt at stramme på de to herrer er uvist, men de har i hvert fald begge brugt det meste af året på at smage sig frem til de endelige kager, så de blev helt rigtige.

Creme de la creme kommer til at køre med et snævert sortiment af seks kager. Blandt andet kagen Elvira, som består af Manjari-bisquitbund, Manjari-mousse, hindbær-cremeux og hindbærgele.

En kage koster 55,- kroner.

Hvad: Creme de la creme
Hvor: I Meyers Bageri i Magasin på Kgs. Nytorv
Hvornår: Åbner fredag d. 12. oktober 2012

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register