Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 25/10/12

Claus Meyer åbner kæmpe madtempel

  • Foto: Marie Hald Foto: Marie Hald
Lyngby Arkaden kommer til at lægge hus til Claus Meyers 700 m2 store mad- og spisehus.

Det er bestemt ikke gå-på-mod, han mangler, den gode Claus Meyer. Han har netop offentliggjort de planer, der viser, at i starten af 2013 bliver et 700 m2 stort mad- og spisehus indviet i Lyngby Arkaden på Lyngby Hovedgade 49.

Det kommer til at hedde Meyers, og vil bestå af både restaurant, take away, vinbar, kafferisteri, træfyret stenovn og køkkenskole.

Eller med andre ord, så bliver Meyers i Lyngby et stort samlingspunkt af alle hans tidligere erfaringer. Her kommer nemlig til at være afdelinger af hans bageri, gourmet pizzaria, den kendte Meyers deli og såmænd også koncept-kage-butikken Creme de la creme.

Læs: (http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/claus-meyer-aabner-kageshop-med-mor...)

Det betyder, at man fra den gryende morgenstund til den sene aften vil kunne fornøje sig med de delikatesser og hjemmelavede kvalitetsprodukter, som igennem de seneste år har fået københavnerne til at højne deres gastronomiske horisont.

Kafferisteri

Meyers kommer også til at lave deres eget mikro-risteri, så kaffenørderne fra Estate Coffee har ordentlige råvarer at arbejde med, når de skal forkæle kunderne med den sorte drik.

Selve restaurantdelen bliver et uformelt nordisk spisehus ala en Deli, men med mere vægt på serveringen. Menuen er en blanding af Meyers klassikere og tavleretter sammensat med afsæt i sæsonens råvarer og deres egne marker ved

Grantoftegård. Og i vinbaren hjælper sommeliereren med at guide gennem kortet.

I forlængelse af restauranten er der gjort plads til en forvokset kogeø, hvor man kan udleve sin indre kok i mini-madlavningskurser og bageskoler eller dyste mod kolleger i gastronomisk teambuilding.

Den endelige åbningsdato er ikke helt fastlagt endnu, men selve opbygningen og indretningen bliver under ledelse af Christina Meyer Bengtsson og Ulrik Nordentoft, som blandt andet også har hjulpet til på Radio og Namnam.

Hvad: Meyers
Hvor: Lyngby Hovedgade 49
Hvornår: Starten af 2013, endelig dato ikke fastlagt

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Flot mad af billige råvarer

Det var lækkert og veltilberedt - men priserne er høje, når man ser på udvalget af råvarer, som er præget af de billige kødudskæringer.

 

Meget skuffet

Jeg og min søn besluttede os for at forkæle os selv med at besøge Meyer i Lyngby. Vi bestilte 2gange sandwich med Coppa og ost. Jeg må hermed videregive at det krævede mikroskop at finde begge dele. Brødet var umuligt at skære igennem, havde ikke fået tid til hævning i bageprocessen. Jeg gav tydelig udtryk for min bedømmelse af måltidets, men den søde unge pige må ikke have haft prokura til at foretage sig noget. Jeg har således være hos Meyer tre gange, nemlig første, eneste og sidste.

 

hi

Den havde jeg ikke set før, den må være ny. Jeg kigger ofte på som er rigtig godt opdateret. Jeg modtager også deres nyhedsbrev hver uge med alle de kommende lagersalg. Kan bestemt anbefales.
AC

 

hi

Excellent and decent post. I found this much informative, as to what I was exactly searching for. Thanks for such post and please keep it up.
http://www.lovillscreek.com/