Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/02/17

Cicchetti

  • Foto: PR To Øl / BRUS Foto: PR To Øl / BRUS
Lokal italiensk restaurant på Nørrebro, hvor det regner med anti-pasti.

I 2011 åbnede fire eks-Famo-kvinder, Anna, Nina, Rikke og Solvej, den hyggelige hjørnerestaurant lige over for Folkets Park på Griffenfeldsgade 28 med navnet Spiseri.

Det blev en stor succes, og pigerne vandt såmænd AOK's Byens Bedste Billige Restaurant i 2011.

Se billederne: Kom indenfor på Østerbros nye bøfsandwich-hotspot

I 2014 fik restauranten så en ordentlig make-over og skiftede i samme vending navn til Pop - Et Spiseri. I 2015 sagde de fire piger fra Pop stop.

Men to af dem, Nina Krysiza Sørensen og Rikke Kolding Pedersen, kan ikke rigtig slippe de gode tider i køkkenet, så de har åbnet Cicchetti (udtales Tjiketti) på Nørrebrogade.

Læs også: Københavnsk burger kåret som en af verdens 27 bedste

De to piger har længe været på udkig efter det rigtige lokale, og valget er altså at blive på Nørrebro.

”Vi er så glade for, at det lykkedes os at blive på Nørrebro. Vi elsker Nørrebro – der var ingen tvivl om, at det var her, vi ville være,” siger Nina Krysiza Sørensen.

Cicchetti betyder små snacks på italiensk og navnet passer såmænd til restauranten, for herinde bestiller man nemlig lige præcis så mange anti-pasti retter, som man nu engang har lyst til - eller maven har plads til.

Alt efter hvad årstiden nu dikterer, og hvilke gode råvarer Nina og Rikke kan få fat på, skifter menuen ret ofte og retterne ligger i prislejet 30-70 kr. Stemningen er meget afslappet, og der kan selvfølgelig skylles efter med (masser af) vin.

Hvad: Cicchetti
Hvor: Nørrebrogade 56, Nørrebro
Hvornår: Åbnede onsdag d. 8. februar 2017

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.